Rozcestník >> Náboženství >> Bůh Tě miluje!

Informace

Název: Bůh Tě miluje!
Kategorie: Náboženství
Založil: -
Správci: DominiqueD
Založeno: 21.11.2020 04:25
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 2503081x
Příspěvků:
64341

Předmět diskuze: Bůh Tě miluje! - 🤍 ❤️ I kdyby hory někam odešly, i kdyby se chvěly pahorky, má láska od tebe nikdy neodejde, smlouva mého pokoje se nezachvěje,,❤️🤍
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #56834

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE:
01.02.23 22:43:31 | #56834
Reakce na příspěvek #56833

mrzák jako ty Mnichale se může vysmívat..ale realita je taková, že zatímco Pavel lže a podvádí, že Češi do války nee, tak Fiala už podruhé silově protlačuje schválění zákona na velice zrychlenou mobilizaci ty jeden už dávno do tibetskýho fašismu přeprogramovanej debile: A sotva skončily v ČR prezidentské volby, Fialova vláda chce v poslanecké sněmovně narychlo již v prvním čtení protlačit novelu mobilizačního zákona pro všechny Čechy od 18 do 60 let věku Je to tady! Fialova vláda chce ve zrychleném čtení protlačit ve sněmovně mobilizační zákon!

A to podle slov toho hňupa v roli českého premiéra prý Andrej Babiš strašil, když tvrdil, že agent Pávek chce spolu s Fialou zatáhnout ČR do války. Kdepak, nestrašil. Ono už se to děje, protože Fialova vláda poslala do sněmovny návrh novely zákona o obraně [1], který se týká mobilizace. A představte si, že legislativní rada vlády do důvodové zprávy na straně č. 3 k zákonu napsala, že… “Předkladatel navrhuje v souladu s § 90 odst. 2 jednacího řádu Poslanecké sněmovny, aby Poslanecká sněmovna vyslovila s vládním návrhem zákona souhlas již v prvém čtení. Podle předkladatele se jedná o naléhavou právní úpravu, která v reakci na zásadní změny bezpečnostního prostředí v Evropě vyvolané invazí vojsk Ruské federace na území Ukrajiny vyžaduje urychlené přijetí a nabytí účinnosti.” Novela zákona se jmenuje “Návrh zákona, kterým se mění některé zákony v oblasti obrany” a v popisu je uvedeno: “Návrh zákona, kterým se mění některé zákony v oblasti obrany v souvislosti s ozbrojeným konfliktem na území Ukrajiny vyvolaným invazí vojsk Ruské federace“. Jedná se v podstatě o tzv. mobilizační novelu, která zavádí mobilizační povinnost pro všechny obyvatele, včetně žen, ve věku od 18 do 60 let a nově stanovuje, že lidi půjde mobilizovat v době válečného stavu, ale i v době stavu ohrožení. A to nejen v době války, ale jak uvádí návrh zákona, i v době ohrožení demokracie v ČR! Ano, Fialova vláda chce mobilizovat lidi nejen pro účely války, ale i na účely vedení občanské války v ulicích českých měst, to kdyby prý se dezoláti, proruští švábi a opice rozhodli ohrozit tu Potěmkinovskou fialovou demokracii v ČR. A novela rovněž zavádí tresty za odmítnutí mobilizace.


 #56833 

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
01.02.23 22:46:22 | #56835 (1)

Kdo si přivodí zranění a úmyslně se zneschopní mobilizace před vyhlášením mobilizace, bude odsouzen až na 3 roky do vězení. Kdo se ale zneschopní mobilizace po jejím vyhlášení, půjde si sednout až na 10 let! Výjimku z mobilizace dostanou postižené osoby, tedy invalidé, ale i členové vlády, poslanci, senátoři, europoslanci, policisté a rovněž městští strážníci, kteří v době mobilizace budou sloužit k udržování pořádku.

Legislativní rada vlády tlačí na schválení novely ve sněmovně ve zkráceném jednání již v prvním čtení, aby se o novele nemohly vést dlouhé rozpravy, protože Fialova vláda spěchá! Moc spěchá! Příprava války proti Rusku je v EU v plném proudu


 #56834