Rozcestník >> Náboženství >> CO JE TO EVANGELIUM ?

Informace

Název: CO JE TO EVANGELIUM ?
Kategorie: Náboženství
Založil: Kjara
Správci: Kjara
Založeno: 30.01.2020 12:04
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 145946x
Příspěvků:
1769

Toto téma sledují (4):


Předmět diskuze: CO JE TO EVANGELIUM ? - Prosím o slušnou a solidní komunikaci. Vulgarity budou mazány.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #1001

Zobrazit vše


| Předmět:
23.03.20 12:37:53 | #1001

margo | Předmět: nestranný Bůh
před hodinou | #13682

K zamyšlení:
Bůh je nestranný. (Sk. 10:34)

*

Tento článek z Warwicku je celá napsán velmi účelově.

Zřejmě lidi reagují velmi odmítavě, když si dnes mohou přečíst otevřené psaní VRO o tom, že jedině svědkové jsou jediná pravá organizace, která má jediná Boží schválení, která jediná zná nejlépe Písmo a chová se jedině ona podle něho, takže jen ona bude zachráněná.

Žádný z těchto veršů neříká, že Bůh přijímá všechny lidi pro věčný život.!

Ano, Bůh miluje všechny lidi a Kristus zemřel pro všechny lidi, ale jen ti, kteří Krista přijmou a Bůh jim to zpětně potvrdí, že je přijal tak, že se stanou chrámem Ducha, jen tito lidé se rodí z Boha, jako jeho vlastní děti a jeho lid...... a jen on má šanci na přežití !!
Ne záruku, ale šanci ! Pořád máme svobodu i odpadnout....!

Všechny tyto verše, které vůdce svědků uvádí v tomto elaborátu, ...HOVOŘÍ O ÚPLNĚ NĚČEM JINÉM...!

Hovoří o tom, že Bůh se už neomezuje jen na svůj lid ,jen na Židy, ale že, podle zaslíbení, budou spasení i pohané na celém světě, zásluhou přibití našich hříchů spolu s Kristem, pro celý svět! !
Ovšem pro Židy i pohany s podmínkou, že přijmou Krista !

Je to takový alibismus a med kolem pusy,.....je to vlastně lež a zneužití veršů Písma !



| Předmět: RE:
23.03.20 13:12:16 | #1002 (1)

Dám sem příspěvek Niky z jejího tématu o Životě s Bohem, aby si to našlo co nejvíce lidí:

*

Ani v tom nejhrůznějším snu bych si nedokázal představit , že bych mohl vidět a zažít, co se v naší nemocnici děje poslední tři týdny.
Nejprve jich přišlo několik , pak desítky, potom stovky....a teď už nejsme lékaři, ale stali jsme se třídiči u běžícího pásu a rozhodujeme, koho nechat žít a koho poslat domů umřít, i když všichni ti lidé platili italské daně. ještě před dvěma týdny jsme byli s kolegy ateisté. Bylo to normální , protože jsme lékaři a naučili jsme se , věda vylučuje Boží přítomnost.
Před 9 dny k nám přišel 70letý věřící člověk. Byl to laskavý člověk, měl dýchací potíže. Ale měl ssebou bibli a udělal na nás dojem, když z ní četl umírajícím a držel je za ruku.
Všichni jsme unavení, psychicky i fyzicky vyčerpaní a musím přiznat, že jako lidské bytosti jsme dosáhli svých hranic. Dva z našich kolegů už zemřeli , další jsou nakaženi.. Některým z nás došlo , že ať se člověk snaží jakkoli, neobejdeme se bez Boha a začali jsme ho prosit , aby nám pomohl vydržet.
ten 70letý křesťan zemřel včera . Přestože v naší malé nemocnici jsme už měli 120 úmrtí, jsme totálně vyčerpaní a zničení, navzdory okolnostem se tomu člověku podařilo přinést nám klid , jaký jsme nedokázali najít. Ten křesťan odešel ke svému Pánu - a my ho budeme asi brzo následovat, pokud to takhle půjde dál.
Nebyl jsem doma 6 dní, nevím kdy jsem naposledy jedl a uznávám svou naprostou bezmocnost. Jsem rád, že jsem našel Boha , když jsem obklopen jen utrpením a smrtí.
Vyprávění Juliana Urbana , 38letého lékaře v Lombardii zapsal Gianni Giardinelli (2020)


 #1001