Rozcestník >> Náboženství >> Sekty

Informace

Název: Sekty
Kategorie: Náboženství
Založil: Selen
Správci: Selen
Založeno: 28.11.2021 20:18
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 792603x
Příspěvků:
12965

Toto téma sledují (11):


Předmět diskuze: Sekty - Proč byste se ptali na sekty v sektách, když můžete u odborníků! U nás není nikdo mazán a blokován. Lehce humornou formou studujeme zejména nejznámější českou sektu svědkové Jehovovi.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #10692

Zobrazit vše


| Předmět:
26.03.23 23:39:07 | #10692

V ORGANIZACI SVĚDKŮ JEHOVOVÝCH JSEM SE SETKALA SE TŘEMI PEDOFILY


Úchyl telefonoval dětem, hrál si na doktora.

Svědectví svědkyně Jehovovy sestry Moniky ze Slovenska

PRVNÍ PEDOFIL
Keď sme sa dali pokrstiť, priatelili sme sa s bratom(starší) a jeho ženou. Navštevovali sme sa a spoznali cez nich mnoho iných. Po nejakom čase, sa začalo diať niečo čudné. Zazvonil tel.(pevná linka, začiatky mobilov) a nikto sa neozýval, keď som dvíhla. Začalo sa to opakovať, a tak som si robila starosti. Deťom som nič nepovedala. Dcéra mala asi 6-7r. Všetko to trvalo asi mesiac. V jeden deň som prišla domov a dcéra veľmi plakala, že niekto volal a kázal jej robiť čudné veci. Pýtam sa či vie kto a jaké vecí. Ževraj doktor a boli sme nedávno u neho. A ozaj sme boli vtedy u lekárky, ale nie u lekára. Veľmi som sa naľakala s jakým psychopatom máme do činenia. Niekto, kto o nás vie. Boli sme rozhodnutý to oznámiť polícii. O celom príbehu vedeli naši priatelia, brat so ženou, ktorý nás priviedol do pravdy. Ďalší deň mi volal, aby som čo najskôr prišla, lebo mi chce niečo ukázať. Došla som a hovorí, Sadni si, lebo nebudeš tomu veriť. A ukazuje mi noviny, že polícia prichytila muža, ktorý z tel. búdky už nejaký čas obťažuje dievčatá. Wauw..konečne!! A brat na to ,,To ešte není všetko" Vidíš tie iniciály mena?? No vidím a čo?? Milan Š. Úplne som ostala jak socha. Predsa to není náš brat Milan? No veru, je to on a vyzerá, že mal viacero obetí. Brat, podnikateľ, veľmi aktívne pomáhal pri stavbe sály. Priateľ našich priateľov. Všetko sa to rýchlo utíšilo a dalo pod koberec. Ani neviem, či bol vylúčený.

DRUHÝ PEDOFIL
Druhý prípad je takisto zo Slov. Stalo sa to v priebehu 2r. po krste. Starší, obľúbený rečník zo zjazdov, mal vzťah s nepl. dievčaťom. Rodina s troma dcérami, ktorú ten brat pravidelne navštevoval, bývalá blízko nás. Chodil tam sám, akože im pomáhal a po čase jeho žena prestala chodiť do sály. Nebudem to viacej rozpisovať, lebo brat náhle zomrel. Viem len, že ho opustila žena, keď to vyšlo najavo. Dobre som túto rodinu poznala.

TŘETÍ PEDOFIL
Tretieho pedofila som stretla tu v Be, bez toho, že by som to vedela. V mojej poslednej sále bol jeden čudný brat. Tu na Slovensku je zvykom, že si ľudia dávajú bozk ako pozdrav pri stretnutí. Aj v sále sa to tak robí. Ale ten brat mi pripadal, že sa z toho zvyku nejak výživa. No čo, brala som ho s rezervou, v sále predsa nájdeš dosť čudných ľudí. Bola som v kontakte s Ex jw, ktorý žaloval org za porušovanie ľud. práv. Príčinou jeho vylúčenia bolo, že odhalil pedofila a pobočka s tým nechcela nič robiť. Ale hlavne som sa dozvedela, že pedofilom je ten brat, ktorý mi celý čas pripadal taký čudný.



| Předmět: RE:
27.03.23 18:22:02 | #10693 (1)

špička ledovce


 #10692 

| Předmět: RE: RE:
27.03.23 18:23:36 | #10694 (2)

a navíc pedofilové jsou nejlepší učitele dětí, protože je mají upřímně rádi,
není to pro ně zaměstnání, ale povolání. *6365*


 #10693 

| Předmět: RE: RE: RE:
29.03.23 23:25:39 | #10711 (3)

Mr. Gerison s panem Kloboukem ze South Parku. *18748*


 #10694