Rozcestník >> Náboženství >> svobodná diskuse o filosofii a náboženství

Informace

Název: svobodná diskuse o filosofii a náboženství
Kategorie: Náboženství
Založil: -
Správci:
Založeno: 20.05.2021 22:17
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 108743x
Příspěvků:
1678

Toto téma sledují (1):


Předmět diskuze: svobodná diskuse o filosofii a náboženství - Svobodná diskuse o filosofických a náboženských otázkách. Forum není primárně určeno pro dogmatické vyznavače jednoho směru, názoru. Je možné tu rozebírat veškeré náboženské a filosofické systémy. Buďte tu jako doma....
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #1563

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
19.10.21 10:00:24 | #1563
Reakce na příspěvek #1559

Mílý prof. Lane,
Moje zkušenosti se Sai babou jsou velice závažné. Obdržel jsem 3prsteny, mnoho interview a mnoho jeho osobní pozornosti. Byl jsem velmi blízkým přítelem Hala Honiga, znamý Sama Sandweisse a dalších. Tyto jména vám asi nebudou známa, ale jsou to prominetní jména v okruhu lidi kolem Saibaby. Moje teta je Elizabeth Elwell, dobře známá učitelka bhadžanů, která žila v Puttaparti Ashram po 9let, a stále je aktivní v organizace v New Hampshire.
Mám prsteny, fotky mě se Saibabou, a mohl bych uvést mnoho případu kouzelnickych triku, kterých jsem byl svědkem. Jak jsem řekl, potřebuju si jen dát tyto věci dohromady..

První případ kterého jsem byl svědkem bylo v Brindavenu. Viděl jsem SB, jak vyšel ze své místnosti, kde dával interview a posadil se. Jak tam seděl, všiml jsem si velkých zlatých hodinek pod jeho malou dlaní, které se pokoušel neuspěšně skrýt.
O chvíli později udělal znamý kruhový pohyb s jeho rukou, jako by materializoval objekt, a potom je ukázal studentům. Při jiné příležitosti, jsem videl SB jak sáhl mezi polštáři v jeho křesle pro něco a o moment pozdějí zakroužil rukou a ukázal každémáu malou nádobu naplněnou vibhuty (prachem). Pak jsem si všiml, že za polštářem jeho křesla je něco lesklého, a on věnoval pozornost tomu,aby upravil pozici polštáře,aby objekt byl skryt.

Jindy jsem viděl, jak vzal nárámek od muže do dlaně vyhodil 3krat do vzduchu a přitom hybal rukou nahoru dolu. při posledním pohybu, hodil řetízek do strany jeho křesla, takže sklouzl dolu mezi opěradlo křesla a jeho nohou. Potom diskrétně vzal něco z druhé ruky a udělal kruhový pohyb a dal tomu muži nový náramek. Co je opravdu srandovní na tom, že SB zapoměl vzít ten starý náramek z křesla, když ho odešel, takže kdzž vstal, ležel tam na očích všem v místnosti. Student se kterým jsem tam byl a já jsme byli velmi oddaní SB, vzali jsem to a podívali se na to, potvrdilo se že to je ten starý náramek. Když se Baba vrátil a všiml si chyby, vynadal studentovi, který seděl blízko po pravé strane a nemohl si nevšimnout náramku. Pak si sedl a v rychlosti vzal náramek a velmi diskrétně ho hodil do vnejšího vrchního opěradla.Nebyla tam žádná viditelná kapsa, ale je tam velký šev(obruba) a opěradlo křesla jsou velké dost,aby pojmuli mnoho věcí.

Je také známo, že mnoho prominentní osob z Indické vlády docela často navštevují SB, včetně prezidenta Indie.
Studenti také vědí, že SB podvádí, že nematerializuje věci. Ačkoliv nedostávají velmi drahé vzdělání, drží pusu. Student, s kterým jsem mluvil nejvíce, mi ale nechtěl říct další věci, který věděl, ale jsem si jistý,že to mělo co dělat se studenty, kterí trávili noc s SB. Vím to, protože, to byl moment, kdy nechtěl odpovídat dál na mé otazky. Každý ví, že Sb má studenty, kteří s ním traví noc. Je to velmi dobře držené tajemství, jak slouží Sb, ale málo vychází najevo, protože studenti nechtějí být vyhozeny ze školy. Jak jsem říkal, dostávají dobré vzdělaní, a velmi levné.

To mě přivádí k podezřelé zkušenosti se SB. Na mém druhém výletě k SB jsem měl 4 interview. Kdykoliv jsem viděl SB, jeho ruka se postupně více a více blížila k mým slabinám. Při prvním rozhovoru se jen lehce otřel,při druhém to byl jednoznačný dotek a při třetím po mě uchopil a s velmi přísnou tváří se mi díval přímo do očí a říkal "Jsi tak slabý". Nemusím říkat, že měto poděsilo a zaskočilo. Cítil jsem se vinen, že mám sexuální vášně, vždyt jsem byl zdraví 16letý kluk, testosteronová mašina. Nikomu jsem se nesvěřil se svými zkušenostmi. Při posledním interviewu mě požádal abych si sundal kalhoty. Byl jsem totálně zmaten, tak mi je sundal sám. Pak udělal vibhutti a třel genitalie. Na třetí cestě do Indie , dělal tu samou věc, ale třel mě genitalie olejem. Naštestí, se jsem se nedělo nic horšího. Ale byl jsem ponížen, když jsem si uvědomil jeho pravé záměry, a cítil jsem,že jsem ztratil nevinnost, kterou bych si býval rád udržel.
Když jsem nakonec promluvil, co se mi stalo, první dvě reakce byli, abych o tom nikde nemluvil s ostatními, protože by celá věc mohla být špatně pochopena. Pak jsem mluvil k ostatním mého věku a oni mi řekli, že mají podobné zkušenosti. Dokonce jsem slyšel strašné příběhy dětí, které se scházeli se SB, abys ním hráli sexualní hry a podobně. Orální sex a masturbace byli obvykle v těchto setkáních. Mnoho mých přátel mi říkalo o pokusech Sb se jich dotýkat, ale oni ho nenechali. Potřeboval bych si to uspořádat lépe dohromady, ale tohle je takový nástin, toho co mám. Můžete mi posílat email. Byl bych vděčný mluvit s každým X-stoupencem, kdo měli podobné zkušenosti se Sai Babou. Mohlo by mě to povzbudit, abych si to dál vše lépe dohromady.


 #1559 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
19.10.21 10:00:48 | #1564 (1)

 #1563