Já ti dám po opici
Langurové jsou považováni za nejkrásnější opice na světě.
https://nymbursky.denik.cz/galerie/mlade-opicky-langur-duk.html?back=3325752677-1884-42&photo=3
Co se ozývaš
Polévka a druhý chod.
Mi tak jsme v rodině jedli.
Dnes polévky občas.
(P.S. Zábavu v této diskuzi neuvádějte, prosím! Tu jsem zde vnímal.)
Až mi to tu někdo napíše pak přečtu.
Někdy když je čas si ráno čtu historii
..
Pane Exeplum )
Teď vážně mají se rybí filety trochu rozmazit a pak obalit ?
Na toto téma se lidi neshoduji ?
Když spěcháte, asi se s tím nebudete trápit. Pokud mohu mluvit za sebe,
nechám je přes noc v ledničce a tam krásně odteče voda, kterou jsou
napajcované.
Pak teprve smažím, protože se lépe rozvine chuť a neopadává obal.
K tomu bych podával - Chardonnay: Toto víno má bohatou a krémovou chuť,
která se dobře doplňuje s jemnou chutí ryb.
Kdybych jedl maso,tak se pokusil vyhnout mrazenym rybám. Ale jinak jsem šťastný že toto neřeším.
Já bych si povídal rád s rybou o tobě ,docela zajímavé co by mi řekla.
Nevíte, oč přicházíte v té polévce je pravda, kterou my muži známe a ženy objevují:-)