Já ti dám po opici
Langurové jsou považováni za nejkrásnější opice na světě.
https://nymbursky.denik.cz/galerie/mlade-opicky-langur-duk.html?back=3325752677-1884-42&photo=3
Co se ozývaš
Polévka a druhý chod.
Mi tak jsme v rodině jedli.
Dnes polévky občas.
Chce to potvrzení, že mi už bylo 18 let.
A tak se tam ani nepodívám!
(P.S. Zábavu v této diskuzi neuvádějte, prosím! Tu jsem zde vnímal.)
Ale to je
hezká odpověď, i když tomu moc nevěřím, že byste za to včera Otci
vděčně poděkoval.
Až mi to tu někdo napíše pak přečtu.
Někdy když je čas si ráno čtu historii
..
Pane Exeplum )
Teď vážně mají se rybí filety trochu rozmazit a pak obalit ?
Na toto téma se lidi neshoduji ?
Když spěcháte, asi se s tím nebudete trápit. Pokud mohu mluvit za sebe,
nechám je přes noc v ledničce a tam krásně odteče voda, kterou jsou
napajcované.
Pak teprve smažím, protože se lépe rozvine chuť a neopadává obal.
K tomu bych podával - Chardonnay: Toto víno má bohatou a krémovou chuť,
která se dobře doplňuje s jemnou chutí ryb.
Kdybych jedl maso,tak se pokusil vyhnout mrazenym rybám. Ale jinak jsem
šťastný že toto neřeším.
Já bych si povídal rád s rybou o tobě ,docela zajímavé co by mi řekla.
Nevíte, oč přicházíte v té polévce je pravda, kterou my muži známe a ženy objevují:-)