Rozcestník >> Ostatní >> ♪♪♫♪♪Antistresové RÁDIO ♥PRALINKA♥

Informace

Název: ♪♪♫♪♪Antistresové RÁDIO ♥PRALINKA♥
Kategorie: Ostatní
Založil: PRALINKA007007
Správci: PRALINKA007007 , Marina
Založeno: 10.04.2022 13:09
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 1057193x
Příspěvků:
35430

Toto téma sledují (9):


Předmět diskuze: ♪♪♫♪♪Antistresové RÁDIO ♥PRALINKA♥ - ☼☼ Pište, CO DĚLÁTE,☼co vás zajímáá♫♪., CO JSTE PROŽILI ..BAVÍME SE NAVZÁJEM, ABYCHOM SE POTĚŠILI♫♥♪♫♪☼☼☼♥ Debatujme....slušně♪♪..PŘIJĎTE K NÁM POBEJT, BUDE NÁS VÍC, NEBUDEME SE BÁT VLKA NIC!🍅NEVÁHEJTE A VSTUPTE!... ❤️děkuji♪♪že nám všem pomáháte přežít tuto těžkou dobu!♪❤️♫♪
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

| Předmět:
před 8 minutami | #35956

https://www.novinky.cz/clanek/domaci-blazek-musi-resit-dalsi-problem-tentokrat-chteji-stavkovat-jeho-vlastni-urednici-40478538?utm_campaign=abtest258_redesign_vyhledavani_varAA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Ve středu vstoupí zaměstnanci ministerstva spravedlnosti do stávkové pohotovosti, která bude trvat do konce srpna. Vadí jim nedostatečná výše jejich platů, která nereagovala na inflaci a v průměru je výrazně nižší než u ostatních státních institucí. Pokud nedostanou ve zmíněném období příslib zvýšení platů, chtějí odboráři stávkovat podobně jako justiční zaměstnanci na konci května, tedy jeden den nepřijít do práce.

Své požadavky poslali odboráři ministru spravedlnosti Pavlu Blažkovi (ODS) v otevřeném dopise, jak informoval web Seznam Zprávy. Popsali dva základní problémy, kdy jim jednak vadí, že Česko postihla za poslední roky obří inflace, ale jejich platy se v průměru nezvedaly, naopak. Zatímco v roce 2022 pobírali úředníci resortu spravedlnosti průměrně téměř 55 500, letos to bylo 55 tisíc.
*13928* *31105*




| Předmět:
před 28 minutami | #35954

https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-v-chorvatsku-nasli-telo-pohresovane-cesky-40478579#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest258_redesign_vyhledavani_varAA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

„Navzdory úsilí a obětavé práci všech účastníků pátrací akce je výsledek velmi smutný a tragický,“ uvedl v neděli portál Dnevnik.hr.

Tělo 76leté Marie B. bylo nalezeno pomocí dronu relativně blízko pláže Donja Vala u Drveniku, kde byla spatřena naposledy. „Její kamarádky, s nimiž do Chorvatska cestovala, nahlásily její zmizení v pátek večer, když se nevrátila z procházky ve svazích nad Drvenikem, uvedli chorvatští horští záchranáři podle webu Dnevnik.hr.

„Vážíme si solidarity a odvahy všech, kteří se na záchranné operaci podíleli, i podpory dobrovolníků a místní komunity,“ poděkovali horští záchranáři ze stanice Makarska, kteří pátrací akci zorganizovali. Podle portálu na těle Marie B. nebyly zřetelné stopy cizího zavinění.

Sama se vydá na procházku a takhle dopadla. Určitě ji ranilo a nebo měla infarkt. *3456*



| Předmět:
před 3 hodinami | #35953
1  

| Předmět:
před 3 hodinami | #35952