Rozcestník >> Ostatní >> ♪♪♫♪♪Antistresové RÁDIO ♥PRALINKA♥

Informace

Název: ♪♪♫♪♪Antistresové RÁDIO ♥PRALINKA♥
Kategorie: Ostatní
Založil: PRALINKA007007
Správci: PRALINKA007007 , Marina
Založeno: 10.04.2022 13:09
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 1077528x
Příspěvků:
35949

Toto téma sledují (9):


Předmět diskuze: ♪♪♫♪♪Antistresové RÁDIO ♥PRALINKA♥ - ☼☼ Pište, CO DĚLÁTE,☼co vás zajímáá♫♪., CO JSTE PROŽILI ..BAVÍME SE NAVZÁJEM, ABYCHOM SE POTĚŠILI♫♥♪♫♪☼☼☼♥ Debatujme....slušně♪♪..PŘIJĎTE K NÁM POBEJT, BUDE NÁS VÍC, NEBUDEME SE BÁT VLKA NIC!🍅NEVÁHEJTE A VSTUPTE!... ❤️děkuji♪♪že nám všem pomáháte přežít tuto těžkou dobu!♪❤️♫♪
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #24824

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE:
17.01.24 09:57:01 | #24824
Reakce na příspěvek #24823

Včerejší události v Německu ukazují, že ani tam to nebylo jinak. Ani velmi bohatí Němci se o to wir schafen das nepodělili rovnoměrně. I u nich na tom někdo zbohatl a jiní se dostali na hranu přežití. Jejich ekonomika má samozřejmě úplně jinou strukturu než ta naše, ale liberalismus je tam úplně stejný. Jejich vláda myslela stejně jako ta naše. Respektive, naše vláda myslela stejně jako ta jejich…

A najednou mají v Německu největší protesty od roku 1945. I u nás jsme měli jedny z největších demonstrací od roku 89. Tady i tam se novináři postavili proti obyčejným lidem. Tady i tam se z nich stali velmi agilní sluhové režimu a k ničemu nebyly všechny zákony na jejich ochranu. K ničemu nebyly všechny etické kodexy ani královské platy Václava Moravce. Je lépe sloužit mocným než lidu.

Místo zákonů na ochranu novinářů potřebujeme zákony na ochranu před novináři.

Skoro tři sta tisíc živností loni skončilo a jen šedesát tisíc vzniklo. Nebojte se žádat o příspěvek na bydlení, nikoho nenecháme padnout… tedy jen na jeden rok. Pak změníme parametry a na dávky už si nesáhnete. Hlavně že jsme se zbavili Babiše, protože musíme skoncovat s tou jeho pětiprocentní inflací. Deštník proti drahotě, vole!

názory
V Německu novináři dlouhá léta nálepkovali protestující, že jsou to nacisté. U nás, že jsou to proruští kolaboranti. Požadavky demonstrujících jsou tady i v Německu v podstatě stejné. Libtardi by se měli domluvit, jestli jsou jejich soupeři rusáci a nebo náckové. Obojí dohromady úplně nejde. Je to ruské a nebo hitlerovské, chtít ukončit grýndýl, ukončit migraci, ukončit nepřátelství, skoncovat s cenzurou a kriminalizací svobody projevu, obnovit právní stát, přestat živit neziskovkářské darmožrouty ze státního rozpočtu?

Hele, pokud Němci se svými protesty uspějí, musíme my také. Protože nejjednodušší řešení pro každou německou vládu bude v tom, že oberou nás. Zavolají Fialovi a ten bude poslušně skákat, jak oni budou pískat. Je úplně jedno, jestli se bude lísat k Scholzovi nebo k Merzovi nebo k někomu úplně jinému. Nejednodušší řešení německých problémů je v Praze. I když sympatizuji s požadavky německého lidu, nedělám si iluze, že by jim vadilo, kdyby se jejich problémy napravily na náš úkor. Bližší košile než kabát. V celoevropské řešení věří jen čeští libtardi.

Sype se to, sype… budou nové poměry. Všude. Připravujme se, abychom do nich měli co mluvit. Jde to totiž strašně rychle.


 #24823 

| Předmět: RE: RE: RE:
17.01.24 11:04:24 | #24838 (1)

Jááá politiku nesleduji.. *6640* ....neposlouchám ty jejich lži a výmysly♪...jen lidi pruděj....a ti pak z toho jsou nervově vyšinutíí♪♪ *6606* ♪,tak nic moc nevím.♪..stačíí mi čumnout na TITULEK NA HOVNINKÁÁCH *23266* ...páár reakcíí.,.a mám dost♪♪lepho♫♪


 #24824