Rozcestník >> Ostatní >> ♪♪♫♪♪Antistresové RÁDIO ♥PRALINKA♥

Informace

Název: ♪♪♫♪♪Antistresové RÁDIO ♥PRALINKA♥
Kategorie: Ostatní
Založil: PRALINKA007007
Správci: PRALINKA007007 , Marina
Založeno: 10.04.2022 13:09
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 1040663x
Příspěvků:
35064

Toto téma sledují (9):


Předmět diskuze: ♪♪♫♪♪Antistresové RÁDIO ♥PRALINKA♥ - ☼☼ Pište, CO DĚLÁTE,☼co vás zajímáá♫♪., CO JSTE PROŽILI ..BAVÍME SE NAVZÁJEM, ABYCHOM SE POTĚŠILI♫♥♪♫♪☼☼☼♥ Debatujme....slušně♪♪..PŘIJĎTE K NÁM POBEJT, BUDE NÁS VÍC, NEBUDEME SE BÁT VLKA NIC!🍅NEVÁHEJTE A VSTUPTE!... ❤️děkuji♪♪že nám všem pomáháte přežít tuto těžkou dobu!♪❤️♫♪
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #34307

Zobrazit vše


| Předmět: RE:
11.06.24 15:25:32 | #34315 (1)

https://www.novinky.cz/clanek/zdravi-s-rakovinou-stitne-zlazy-prisla-k-lekari-az-s-metastazemi-zachranili-ji-v-centru-precizni-mediciny-40475147#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=6&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Pro dvaašedesátiletou paní Anežku neměli lékaři dobrou zprávu. Nádor štítné žlázy metastázoval do plic. Navíc nebyl v době zahajování léčby kvůli svému rozsahu chirurgicky odstranitelný. Léčba chemoterapií a radioterapií vedla sice ke zmenšení nádoru, ale bohužel nedostatečnému a postupně došlo k vyčerpání standardních léčebných možností.

Paní Anežka směřovala pouze k symptomatické léčbě a její prognóza nebyla vůbec příznivá. V tomto okamžiku jí byla nabídnuta možnost precizně-onkologického přístupu, kterému se věnují v nově vzniklém Centru precizní medicíny ve Fakultní nemocnici Brno.

„Na základě molekulárního vyšetření nádoru a projednání molekulárně-onkologickou indikační komisí byla následně zahájena léčba pomocí protinádorové imunoterapie. Během léčby došlo k výraznému zmenšení nádoru, které umožnilo jeho kompletní chirurgické odstranění, vymizela také plicní metastáza. Léčba byla následně ukončena na žádost pacientky, která je dále sledována jako zcela vyléčená,“ popisuje vedoucí lékař precizně-onkologického programu FN Brno Michal Eid.


 #34307