Rozcestník >> Ostatní >> ♪♪♫♪♪Antistresové RÁDIO ♥PRALINKA♥

Informace

Název: ♪♪♫♪♪Antistresové RÁDIO ♥PRALINKA♥
Kategorie: Ostatní
Založil: PRALINKA007007
Správci: PRALINKA007007 , Marina
Založeno: 10.04.2022 13:09
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 930446x
Příspěvků:
31902

Toto téma sledují (10):


Předmět diskuze: ♪♪♫♪♪Antistresové RÁDIO ♥PRALINKA♥ - ☼☼ Pište, CO DĚLÁTE,☼co vás zajímáá♫♪., CO JSTE PROŽILI ..BAVÍME SE NAVZÁJEM, ABYCHOM SE POTĚŠILI♫♥♪♫♪☼☼☼♥ Debatujme....slušně♪♪..PŘIJĎTE K NÁM POBEJT, BUDE NÁS VÍC, NEBUDEME SE BÁT VLKA NIC!🍅NEVÁHEJTE A VSTUPTE!... ❤️děkuji♪♪že nám všem pomáháte přežít tuto těžkou dobu!♪❤️♫♪
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #3516

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: ♫♫♪♪☼☼☼♪♪♪
07.09.22 17:29:52 | #3516
Reakce na příspěvek #3514

Nejhorší ale je, že stát nás vydírá a nutí pouze k platbám převodem a za chvíli nepůjde hotově ani zaplatit chleba.
Jak začal covid, sháněli jsme dezinfekci, která nikde nebyla. Známá nám poradila Čáslav, prodejna vedle Zenitu Čáslav. Jeli jsme tam. Po vystání víc jak hodinové fronty a po "nákupu" nás prodavačka vyzvala k bezhotovostní platbě. K tomu mě donutí jedině pohrůžkou smrti!!!!! No zkrátka jsme všechno hezky nechali na pultě a odešli jsme. Celou cestu domů jsem křičel vzteky jak tur, že mi může tedy náš stát políbit prdel a že až se nakazím a nakazím někoho, dám k soudu stát, že umožnil kreténské prodejně, aby mi nezákonně odmítla hotovostní platbu! Jsem si jist, že neumožnění v maloobchodě hotovostní platby je protiústavní! Je jen otázkou času, řekl bych, kdy stát zase bude cálovat na pokutách za toto bezpráví. Jen co se první občan bude soudit.
Jde o princip. Pokud jsme svobodná a demokratická země, stát nemá právo mě nutit platit v krámcích bezhotovostně!!!


2  
 #3514 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: ♫♫♪♪☼☼☼♪♪♪
07.09.22 17:34:38 | #3518 (1)

To je vlastně taková organizovaná skupina podvodníků a vyděračů: Stát - bankéři. Páč bankéři jsou neschopní, aby jejich banky nekrachly, zalobovali u státu a zákonodárců, aby lidé byli donuceni si zakládat účty a museli platit bezhotovostně. Už tohle samo je protiústavní!!! Tento způsob plateb přináší bankám potřebné finance, ztrácející se v kapsách bankéřů a manažerů bank. Je to vydírání jak z učebnice práva!


 #3516