když chcete trhané maso tak si musíte vzít dvě vidličky ze 17.století
abyste si natrhali
a znáte jen dvě koření - pepř a sůl
když chcete trhané maso tak si musíte vzít dvě vidličky ze 17.století
abyste si natrhali
a znáte jen dvě koření - pepř a sůl
přišla jsem jen pozdravit ale možná tu budu později zatím se tu opatrujte a moc nezlobte
Holky hezký den...
proč v každém receptu furt píší něco o červené paprice nebo pálivé
paprice když se píše o guláši, gyrosu, nakládaném mase a podobně
nevidím důvod proč do všeho cpát tuhle červenou chemickou sračku
já například /a spousta lidí na planetě/ je na pálivou červenou papriku
alergická, protože to je jedovatý humus
takže do guláše bych si to určitě nedal protože by mě chytl žlučník,
konečník a slinivka
maximálně dám kari nebo kurkumu
těch je taky několik desítek druhů
ale červenou papriku nikdy. HNUS !
Paprika je přírodní produkt. My si ji sami pěstujeme, sušíme a pak meleme- mixujeme. I feferonky. A dřív jsme ji vozili ze Slovenska a nebo z Maďarska.
mluvím o červené paprice co se prodává
to je denaturovaný chemický sajrajt
oni se na tebe vykašlou pěstovat, trhat a sušit papriky
abych trhané maso dělal tak že budu se srát hodinu s dvěma
vidličkama
já jsem už v přítomnosti 21.století
TO SE BUDEME VSICHNI DIVIT ,JAKO DIVIZNY, AŽ ZJISTIME,ŽE JE VŠECHNO JINAK!! tramtadadá😀🎶😂🎵
"Vypadá jinak, než se myslelo. Čeští vědci zobrazili chromozom v přirozeném stavu - Novinky" https://www.novinky.cz/clanek/veda-skoly-vypada-jinak-nez-se-myslelo-cesti-vedci-zobrazili-chromozom-v-prirozenem-stavu-40480731#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest247_clanky_podle_okresu_varB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
kde se dá koupit takový ten mixer jak udělá trhané maso ?
on to nerozmixuje ale natrhá to
a než nějaký chytrolín začne tvrdit že stačí maso nakrajet tak NE
NESTAČÍ
trhané maso je uplně něco jiného než krájené nebo mleté
A to trhané maso, se připravuje v celku! Trhá se vidličkou až po upečení.
Trhané maso je skvělý pokrm, který se dá připravit různými způsoby. Zde je základní postup:
Ingredience:
1 kg vepřové krkovice nebo plece
1 cibule
3 stroužky česneku
Sůl a pepř
Tymián nebo rozmarýn
Olej
100 ml vody
Postup:
Příprava masa: Maso osolte a opepřete ze všech stran. Na pánvi rozehřejte
olej a maso zprudka opečte, aby se zatáhlo a udrželo šťávu.
Pečení: Předehřejte troubu na 180 °C. Maso přendejte do pekáče,
přidejte nakrájenou cibuli, česnek a bylinky. Podlijte vodou a pekáč
zakryjte.
Dlouhé pečení: Pečte maso přibližně 1 hodinu na 180 °C, poté snižte
teplotu na 160 °C a pokračujte v pečení dalších 4-5 hodin. Maso by mělo
být měkké a snadno se trhat vidličkou12.
Trhání masa: Po upečení maso natrhejte dvěma vidličkami přímo v pekáči
a promíchejte s výpekem.
nemáš zač.
To by mi jeblo ....dam to do papiňaku....a je to za 40 minut hotovo tralala🎶🎵📻🎵
Pomůže hřbitov. ...tak to mi uklidnilo!?? 🎼📻🎵
"Nežehlit, nepéct, nevařit teplá jídla, radí hygienici proti vedru. Pomůže i hřbitov - iDNES.cz" https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/hygienici-vedro-pocasi-teplo-slunce-les-mesto-vesnice.A240718_133955_domaci_svm?utm_campaign=abtest247_clanky_podle_okresu_varB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Jooo...zajdem se projít na hřbitov. A už tam zůstanem...ono to už ani nemá cenu vracet se..))) COO?)))
Ty budeš vysílat a já se budu bavit....strašením lidí ...po večerech
Že by jentak vypadl....se mi nechce věřit .... 🎶🙄🎵
v thomayerce vypadl z okna myslím i hrabal a nebo páral
vždycky jsem si je pletl