Jedli jste někdo pomrdančovou kůru v hořkè čekunduládě? .... tak to je dobrota...!!!☀️občas si ji kupuji..móóc dobré to je..mlaskho 🍩☕🍰..
Jedli jste někdo pomrdančovou kůru v hořkè čekunduládě? .... tak to je dobrota...!!!☀️občas si ji kupuji..móóc dobré to je..mlaskho 🍩☕🍰..
jéé když jsem byla malá tak jí prodávali hodně ale nějak to ted není moc vidět je to dobrý moc
Člověk těm lidem nerozumí....misto mozku,maj z píva kostku,. .. žádná zodpovědnost ani ctit životy druhých 🥺🍹🎵 ...drnkho
Bendig aby lezl kanálama...článek za článkem jako by někoho zamordoval.
On pry se ten blb,co ho posypal,přiznal, že to udělal proto,aby poukázal,jak chabou maj ochranku..... neudělal to poprvéé ..proč to vic teda média neprezentují..🎵..a neuzavřou to už🎵🍹🎶.... ..je to už trapnéè 🥺🤐🍀...trrr
Tss, ty články přebírají další media, jako by jeden článek nestačil. Jsou na jedno brdo.
tak se mi ta obrazovka obnoví že tam vidím jestli je nějaký můj nový příspěvěk o mně ?
Vlevo nahoře.....nebo vpravo.....je taková zakroucenáááá šipka..♪♪ ..ta tu stránku aktualizuje♪♪bobííísku♪♪ ♪♥
Tak....dopis od policije emigroval někam...asi do ciziny.. .hi♫♪proč to tak dlouho od slavíkůůůů někdo vyštrachal...komu tohle pomůže,nevím...stejně se pravdu nedozvíme♪♪ ♪♪♪♪cililink
Dopis přijde tak za dva dny a ne až za týden. Co když ho vzal ze schránky jeho partner a roztrhal ho? Nebo ho musí po převzítí doručovatelce podepsat ?..je to stejně divné.
česká pošta nyní funguje tak že přímo ve stanovách mají že na doručení dopisu mají 3-4 dny a nebo i déle pokud "technické problémy"
ještě kousek zbývá ale strašně mastnej. já tyhle věci nemůžu. kvůli žlučníku, kvůli očím a kvůli pupíku
četl jsem dva recepty na bůček.
v jednom se bůček peče 3 hodiny !
ve druhém stačí 90 minut
Uvařit bůček v obyč hrnci, nebo ještě lépe v papiňáku, v osolené vodě. Nechat napolo vychladnout. Mezitím nastrouhat česneku hodně, přidat červenou papriku koření a utřít spolu na kašičku. Pak ten bůček opatlat tou hmotou. Nestyďte se a hezky rukama, jako když plácáme bábovičky. Až budeme mít uplácáno, tak to nechat vychladnout, nejlépe do druhého dne v lednici a jíst za studena, na chuť, klidně samotné, nebo s pečivem. Kdo to nevydrží, může ochutnávat hnedka po hatláma patláma.
až bude zase někdy vepřový bok v akci tak ho chci naložit do sklenice. to se nemusí vařit. to se jenom udělá maso a pak nacpe co nejvíc do sklenice že tam není k hnutí a pak se několik měsíců musí čekat než to uzraje
Jestli to ale vydržíííš...a nebudeššš...uždibovat.... .dává se tam paprika...se to obaluje v té paprice asi...♪♪...česnek...asi♪ ♪
Jéééje, teď jsem to tam panu Huhu psala Pralinko, jsem to viděla až teď teprv, že už jsi to napsala. Je to mňamka, to jo.
jasně, jen čekej, čekej, a až ti za rok zplesniví tak ho vyhod nebo možná tam budou takoví malinký červíčci ale to nevadí tyhle potvory jsou dneska v modě žere se všechno i cvrčci třeba pěkně chřoupou,ty budou chutnat Pralince ta má ráda všechno co chroupe vid Pralinko
No ale tfůj.. ....kdes tohle četla???... Ty moc dobře víš,jak se vošklibám😏🤐 ..a napišeš takovou blbinu🐒🎵....kdes četla,že ráda křoupu takovy hnus??🤐🥺....to teda asi Ty. ...já rozhodně ne ...ďobho
to jsi špatně pochopila já myslela jako že máš ráda všechno co chroupe oříšky slunečnici atp,nemyslela jsem zrovna ty cvrčky
Já musím mít maso bud´ upečené a nebo zavařené. S takovou by jsi mohl onemocnět. NEVĚŘÍM SYROVÉMU MASU.
ne on vidí ale nemůže ho jíst protože by ho chnapnul žlučník chudáááák
Zeman měl mluvčího Jirku Ovčáčka a tenhle frajer by chtěl jich mít
regiment