MĚLI BY TYHLE WEBY VÍC PROVĚŘOVAT.
Několikrát jsem četla, že píší o nějakém lékaři, který ani neexistuje a léky, které nabízí jsou drahé a nejsou ani moc funkční.
MĚLI BY TYHLE WEBY VÍC PROVĚŘOVAT.
Několikrát jsem četla, že píší o nějakém lékaři, který ani neexistuje a léky, které nabízí jsou drahé a nejsou ani moc funkční.
No ono je to vždy jedno proti druhému. Jedna věc je potírat podvodníky. Druhá věc je, když jsou naopak vytlačovány prostředky, které buď fungují naopak velice dobře, jen jsou osinou v zadku farmaceutickému průmyslu, a nebo třeba částečně fungují, ale nemají třeba žádné nežádoucí účinky, ale nejsou z nějakého hlediska v souladu s pravidly a nebo předraženou mašinerií, které nastavují orgány, které spolupracují s farmacií. S tím prvním souhlasím.
Pralinko, dnes ti můžu udělat japonskou matchu, už mám za sebou dvě, ale asi by to chtělo nějaký oběd, a ne tak nalačno.
https://www.kupi.cz/magazin/clanek/29799-stazeni-leku?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=1368010&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box a to bylo keců když byl kdysi výpadek hejzlpapíru.
To pak měl člověk rudou prdel? Ba ne, v přírodě třeba lopuch, ale ten se často protrhával.
Nojo,to ještě neni nejdražší... ..za socialismu jsem chodila na hranolky s tatarkou,to jsem milovala 👀...par kacek to stalo..oni umeli udělat tak lahodnou tatarku!!!.... od té doby jsem podobnou chuť nemela...nevim,co tam davali ,že to bylo tak dobré...bych se umlatila po ni!! 🎶
No tam kde to znám já, tak je většinou pivo v průměru za +-70, a jiné to už asi nebude. Samozřejmě se dá sehnat někde i za méně, ale pitelnost je většinou velmi pochybná. No nemusíš nikam chodit, stačí nepít pivo, a jídlo vařit si doma :).
neoříval rýži z druhého dne
to je jasné riziko na botulismus a otravu
rýže se má sníst hned ten den
Také nemusím rýži už druhý den, ale když je dobře skladovaná, nic ti nehrozí, a může být dobrá. Botulotoxiny vznikají ale v zcela jiném prostředí, takže toto ti u rýže opravdu nehrozí. Kromě toho konzervy, které nevíme zda jsou poživatelné se dají údajně převařit, čímž by se tento známý jed měl rozpadat, a přestat být toxický, ale raději zkoušet až v nejkrajnější nouzi.
..dříve se běžně vařilo třeba na dva dny a nebo večer na druhý den k obědu a lidi přežili,že by to bylo tím,že byly potraviny kvalitnější ?
No něco ano, chléb byl často z jiné mouky, nebylo v něm namleté staré pečivo, byl tam zachován celý výrobní postup. Takže něco se opravdu dříve kazí, něco se naopak tak brzy nekazí, protože je v tom nastrkaných mnoho chemikálií, ovšem ty zase jsou samy o sobě toxické. Podle mě vždy záleží na skladování, pokud je jídlo dobře skladované, není problém navařit na dva až tři dny. Samozřejmě záleží na přílože, rýže třetí den asi už nic moc, a když není dobře skladovaná, tak určitě bude degradovat i dříve, atd.
Já jim jidlo čtyři dny,nic se neděje .....nikdy mi to nevadilo,nebudu varit kazdej den....to bych ani nezvladla .. 🎶
ve většině restaurací jsou šunti co vaří jen už hotové kupované
jdi se podívat do makra jak tam frčí věci jako hotové předvařené
brambory, hotové bramborové kaše omáčky a podobně
většina restaurací i těch luxusních vaří ze šitů a hotovek
Si představ, že Pralinka by ti kromě šuntů z restaurací doporučila Rohlíček.
Jooooo,až se nehneš,uznás tuto službu,ja jsem za rohlicek vdecna ..hned s človekem komunikují,žadný problem v komunikaci ...pokud neco nesedi, peníze vrátí.... jinde se neozvou,nebo nic neřeší, nebo se vymlouvaj na 30 dní ..nedam na rohlicek dopustit! Johoho 🎵**
a hlavně myslíš že vyhodí to co uvařili ? nebo že vaří průběžně
celý den?
ne.. prostě co se nesní to ti ohřejou zítra a nebo uvaří ráno a pak to
celý den jen ohřívají
A TO PAK ZPŮSOBUJE ty nemoce a smrti lidí
Vepřová pečeně,Bavorský knedlík a zelí..dáváme si v létě na zahrádce.
https://crzpravy.cz/zpravy/zoufalstvi-rodicu-uz-13-dni-hledaji-mlade-lidi-z-auta-ktere-v-lipove-laznich-vzala-voda/?fbclid=IwY2xjawFl_utleHRuA2FlbQIxMQABHcC92p76ngvWD3PhfQfGGbimrSPLdTXS9gcwP1YR4XUtzHkxXGCz3Q9kWA_aem_HbWpH6ypALY1MO9Zm3Vvcg Strašné,ta voda má takovou sílu..kdoví kde nebo kdy je najdou.
na to že restaurace měla x-hodin to jídlo hotové na plotně a jen to
ohřívala a ohřívala
a nebo chladila a pak ohřala
SPOUSTA věcí se dá podělat že člověka zabiješ
na upravu pokrům a čas kdy je musíš snist je JASNĚ vymezeno
No jo, kdyby lidé více kořenili, používali více chilli, a občas si dali panáka kořalky, neměli by pak problémy s nekvalitní potravinou v zahraničí. Tyto otravy vznikají sice ze špatně skladovaných potravin, ale mnohdy se jim dá i předcházet, to samé platí o bídně zpracovaných potravinách.
No já to chápu, můj synovec také nerad pálivé, a mnoho lidí, jen je to určité vysvětlení, proč v mnoha zemích, které jsou trochu nevalně proslulé přes svou hygienu, kvalitu vody, nebo se tam prostě vše rychle kazí, atp., přesto normálně žijí, a nemají nějaké obtíže. Mnoho lidí odsud, v zemích, kde to není zakázané, praktikuje i právě třeba občasného panáka slivovice, načež neonemocní nějakými střevními obtížemi, apod.
No jedině si jí vozit s sebou, a nebo udělat, když by tam někdo žil déle. Jinak to byl spíše příklad, v takových zemích je zachraňuje spíše to koření :).
za naše peníze státu bourají ty poškozené domy po těch takzvaných
zaplavách ?
bourání si má člověk platit sám a když na to nema tak tam holt bude
ruina
je zajímavý že ani 80 let po druhé světové válce nikoho netrápí doted
rozbourané domy například v Liberci které zasáhla americká bomba
ale tady budeme řešit za STÁTNÍ PENÍZE NÁS VŠECH pár rozpadlých
baráků postavených z hoven nebo čeho
S tímhle nemám žádný problém, problém mám s tím, když posílaj prachy a prostředky na Ukrajinu, a pak nemají nic pro naše lidi.
To je velký problém,že nezbývá pro české lidi a druhým se rve do chřtánů.
To je tak, když nám tu vládnou břídilové, pro které je náš celoživotní občan až na posledním místě.