Rozcestník >> Politika >> Agenda cizích mocností působících v ČR.

Informace

Název: Agenda cizích mocností působících v ČR.
Kategorie: Politika
Založil: -
Správci:
Založeno: 29.04.2021 10:47
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 5371x
Příspěvků:
26

Toto téma sledují (1):


Předmět diskuze: Agenda cizích mocností působících v ČR. - Vlákno se věnuje problematice vlivů nikým nevolených struktur působících v hlavních mediálních proudech a ve sféře politiky.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

| Předmět:
25.08.21 10:33:34 | #21

pravil: Bohové jste!

…tož to už tak na tomto světě..takto drsná a brutální je tvář celé této končící éry, kterou hinduističtí “šamani”, vědoucí nazvali Káli-jůga- doba železná, období největší temnoty na planetě…avšak to zlo, co teď každý může pozorovat, jak nyní nabývá všeobecně ve všech ohledech a ve všech aspektech lidského bytí a společnosti tolik na síle…..tak toto všechno zlo, stupňující se zvrhlosti=ďáblovy obratky jsou právě poslední záchvěvy, poslední pokusy temnot urvat zde ještě co nejvíce z jejich zde zanikající a definitivně končící moci…tato část vesmíru již vstoupila do pásma silného kladného záření z gigantické centrální hvězdy této galaxie a všechno zlo musí teď odtud pryč…a proto teď všechno zlé tolik šílí a pokouší se mnohem tvrdšími způsoby se zde ještě nějak udržet- ano, nic jiného to není, než zcela marné pokusy o udržení stávající vlády zel a temnot na planetě a v neposlední řadě jejich pokus strhnout do temných pekelných světů odtud co nejvíce lidských duší…světlo zde přebírá žezlo, proto ti, kteří se rozhodli dlít nadále na starých životních materialistických negativních základech a nemíní změnit svoje vědomí na kolektivní nesobecké, duchovní, niterné, všeoblímající, laskavé, slabším napomáhající, sám se tak pozvedající…tito zde už býti dále nesnesou a neunesou, jeden bude vzat, druhý zanechán, obilí půjde do božích stodol a plevel bude spálen v ohni….v oněch dnech také bude jako za dnů Noeho -je to potopa morální, potopa a konec starých řešení a přežitých postupů a nakonec přijde i globální potopa fyzická, celoplanetární…PO­TOPA..!…POTOPA­..!!!..zteřelá, prohnilá, rozpadlá budova této staré a odcházející pidlivilizace postavená odpočátku na písku se rozpadá a musí se rozpadnout, aby mohla býti započata výstavba budovy nové a to na skále..!!! /- a toto rozhodně nebude žádné negativní NWO, čili žádné takovéto dnešní žalostné a prachbídné Covid-total-control-genocída zalátávání starého kabátu novými záplatami, které jedině uspíší roztrhání se starého kabátu celého……./



| Předmět:
25.08.21 08:27:01 | #20

Talibán-al-kaida-islámský stát =toto všechno je utajovaná americká armáda řízená důstojníky amerických rozvědek, verbujícé primitivní fanatiky a takto pomocí teroru usa pokoušejí se udržet svoji hegemonii, čili světovládu jediné země nad planetou..avšak marně..toto už je americká tzv. labutí píseň...svět řídí globalisté a ti svůj projekt nazvaný usa už 60 let ukončují pro jeho extrémní nadspotřebu při již docházejících zdrojích...usa představují pouze 5 procent ze světové celkové populace, ale spotřebovávají celých 50 procent zdrojů planety samozřejmě kořistěných po celém světě sto let pomocí válek, převratů, vražd státníků, terorismem, privatizacemi=roz­krádáním států ekonomickým fašismem atd...proto usa do dvou let čeká rozpadání na až sto státečků, občanská válka, apokalypsa ve stylu filmu Mad Max=Šílený Max a posléze složení zpět do severo-americké unie společně s kanadou a mexikem, kdy toto soustátí už nikdy nebude mít globální význam, ale pouze ten svůj regionální..nebuou zasahovat ani do středo a jihoamerických států, na kterých dnes silně parazitují....



| Předmět:
25.08.21 07:29:39 | #19

Zkoušky Covid vakcíny na zvířatech byly zastaveny, protože stále umírala, odhalilo slyšení v texaském Senátu. Asi proto americká FDA plně schválila mRNA vakcínu Comirnaty 500 jako bezpečný roztok pro širokou populaci ve věku od 16 let, bylo jim líto zvířátek.



| Předmět:
10.07.21 22:02:24 | #18

ale také info pro ostatní, že pokud do nich farmaceutičtí korporátní fašisté dostanou mRNA """vakcínu""", tak od toho okamžiku jim tikají jistojisté hodiny smrti, od toho okamžiku jim začínají jejich vlastní buňky bojovat proti jejich vlastním buňkám a proti jejich vlastním krvinkám a proti jejich vlastnímu organismu...někoho to zabije do několika dní, někoho to "jen " sterilizuje a do pěti let zemře na rakovinu, miliony lidí zemřou do dvou let na rozklad krve a vnitřností..jedná se totiž o desítky let na zvířatecfh testované a ozkoušené pomalé vražedné prostředky genocídy, čili vyhlazování lidstva, především toho západního na bázi genetické modifikace...­.genetické přeměny..směrem velice jak bych to řekl..satanis­tickým...tyto korporace totiž to jsou, kdo financoval z USA a Británie atd. Hitlera a kdo vyráběl Cyklon B a tak dále....IG Farben to jistí nemyslící loutkolidé...a kdy by vám ani to ještě nestačilo, tak si laskavě sami odpovězte na otázku, kdy v celé historii záleželo kapitalistům na zdraví lidí a kdy kdo z nich lidem cokoliv poskytoval jako tyto """vakcíny""" zcela zdarma...!!!! .........vy pitomci......­........jste to vy sami, vy všichni, kdo jste se těmito Mengely nechali opíchat, kdo způsobíte dobrovolně nám všem příchod brutální kontrolní čipové elektronické tyranie, ze které nebude pro nikoho úniku vy tupani z údolí dutých hlav..!!!



| Předmět: Zamek Stirin
04.07.21 18:51:02 | #17

Stirin byl a asi nadale je doslova prolezlej americany. Necim co si rika East West Reatations.
Ja dobee to je a pro koho je tezko rict.

Ale ani amici natom nejou o moc lepi. Washintonsky "prumysl" statisice lidi! Pravnici a lidi ze vsechch mozny a nemoznych zemi sveta zde ovlivuji a podpalci kde koho. Lobyste ze vsech koutu sveta vsech moznya a nemoznych statu a firem! A jasne ze jejich zajmy se jen zridka kdy sluciji se zajmy prostych americanu!
Tak proste dnes vypada svet.... ono se teda valci dal ale jinak.



| Předmět: International Visitors Leadership
05.05.21 17:42:11 | #12

Projektem, který je s činností poboček Aspen Institutu mimo USA též velmi těsně propojen, a jehož cílem je taktéž uplatňování americké politické agendy v cílových zemích (tedy i v ČR) na základě vhodného „personálního managementu“ je program International Visitors Leadership.

Jde o americký vládní program (konkrétně je podřazen pod ministerstvo zahraničních věcí USA) několikatýdenní stáž placená a organizovaná americkou exekutivou. Jde v podstatě o projekt exekutivy USA na získání “klientů” z řad (často mladých resp. budoucích) zahraničních politiků. U nás jde vesměs o lidi předem vytipované velvyslanectvím USA v ČR, kteří již předtím prošli například výše zmíněným školícím programem české pobočky Aspen institutu pro „mladé lídry“.

Tito „lídři“ jsou poté v rámci studijního pobytu v USA instuováni k prosazování zahraničněpoli­tických zájmů USA ve své vlasti. Jde o program (zahájený již v roce 1940), v němž americká administrativa vždy připraví okružní stáž pro perspektivní kádry. Ti pak absolvují řadu setkání s americkými politiky, univerzitními osobnostmi, lidmi z vedení amerických think-tanků a politických neziskovek, zpravodajských služeb atd.
Mezi frekventanty projektu lze nalézt již více než 500 českých občanů, kteří tento americký program absolvovali po roce 1989. V ČR dokonce působí Klub českých absolventů International Visitors Leadership, a to v rámci Amerického centra v Praze na adrese Tržiště 13, Praha 1, Malá Strana – a je financován ministerstvem zahraničí USA…

Některí účastníci:
Lenka Bradáčová, vrchní státní zástupkyně, Praha
Ivo Ištvan, vrchní státní zástupce, Olomouc
Petr Šereda, Vrchní státní zastupitelství, Olomouc
Daniela Zemanová, soudkyně, předsedkyně Soudcovské unie
Pavel Bělobrádek (KDU-ČSL), Jan Farský (STAN), Jan Chvojka (ČSSD), Helena Langšádlová (TOP 09), Marek Ženíšek (TOP 09), Martin Půta, hejtman Libereckého kraje (STAN)

Velmi zajímavý je rovněž vysoký počet vedoucích funkcionářů českých politických neziskovek, kteří projektem prošli. Právě zde leží kořeny současného neúměrného vlivu těchto organizací na politické rozhodování v ČR včetně jejich inkasa desítek miliard korun z českých veřejných rozpočtů.

Program absolvovali mj.:
Radko Hokovský, dlouholetý ředitel think tanku Evropské hodnoty
Jiří Kopal, Evropské hodnoty
Iveta Jordánová, ředitelka “protikorupční” neziskovky Růžový panter
Lucie Sládková, dlouholetá předsedkyně české pobočky mezinárodní Organizace pro migraci
Tomáš Vyhnálek, ředitel fundraisingu agentury Člověk v tísni
David Záhumenský, někdejší ředitel Ligy lidských práv, který mj. nedávno podal ústavní stížnost proti vyhlášení nouzového stavu na českou vládu
Czeslaw Walek, organizátor Prague Pride
Oldřich Kužílek, Open Society Fund Praha
Magdalena Karvayová, koordinátorka projektů Romské iniciativy v Open Society fund Praha
Vlaďka Votavová – Asociace pro mezinárodní otázky AMO, asociace DEMAS – Asociace pro podporu demokracie a lidských práv.
Jelena Silajdžić, Slovo 21, spolek, který jen v roce 2015 obdržel celkem na grantech a dotacích více než milion korun a který je také podporován Norskými fondy resp. fondy Evropského hospodářského prostoru
Lucie Mádlová, výkonná ředitelka Asociace společenské odpovědnosti, o.p.s.
Jarmila Balážová, členka správní rady Romea o.p.s..
Patrik Banga. Člen dozorčí rady Romea o.p.s.
Katarínu Klamková, bývalá ředitelka IQ Roma servis.
Projektem prošli i někteří novináři, např. Nora Fridrichová z ČT, anebo Ondřej Kundra z Respektu…


1 2  

| Předmět: RE: International Visitors Leadership
15.06.21 13:32:13 | #15 (1)

Tak tohle se dalo cekat.....husto husty 😳


 #12 

| Předmět: Aspen Institut
05.05.21 17:40:21 | #11

V České republice má vlivná globalistická organizace Aspen Institute hájící zájmy globalistických elit USA spolupracovníky i mezi známými politiky.

Je to například:

Jan Hamáček z ČSSD,
Jana Maláčová z ČSSD,
Markéta Pekarová Adamová z TOP 09,
Adam Vojtěch z ANO,
Dita Charanzová z ANO,
Jan Farský ze STAN,
Vít Rakušan ze STAN .

Otevření středoevropské pobočky v Praze bylo do rozhodující míry výsledkem aktivity Madelaine Albrightové, stále čestné funkcionářky vedení institutu – a v reálné praxi byl hlavním iniciátorem a financiérem jejího vzniku Zdeněk Bakala.

The Aspen Institute (AI) je z velké části financován nejrůznějšími americkými nadacemi spojenými s globalisty, jako jsou Carnegie Corporation, The Rockefeller Brothers Fund a Fordovy nadace. Partnerské (podřízené) instituty působí také v Berlíně, Římě, Madridu, Paříži, Kyjevě, Mexico City, Tokiu, Dillí, Bukurešti, Aucklandu a od července 2012 i v Praze.
“Chceme být institucí, která by ráda internacionali­zovala náš region, protože když se světu skutečně neotevřeme, jen těžko uspějeme“. Tak zněl vzkaz globalistického „Aspenu ČR“ českým občanům v době vzniku.

Prezidentem a výkonným ředitelem The Aspen Institute je Walter Isaacson, v minulosti mimo jiné šéfredaktor časopisu Time a ředitel televize CNN. Ve správní radě institutu zasedají například Madeleine Albrightová, Condoleezza Riceová nebo Javier Solana.


1 1 1  


| Předmět:
29.04.21 15:12:18 | #6

Nikým nevolené struktury, působící v hlavních mediálních proudech, si říkají komicky "nezávislá žurnalistika". Zastávají "jediný správný nazor", coz je neklamná známka totality.


4 6  

| Předmět: RE:
30.04.21 10:58:18 | #7 (1)

Ano.


1 1  

| Předmět: RE: RE:
01.05.21 22:04:15 | #8 (2)

Ano


1 1  
 #7 

| Předmět: RE:
02.05.21 15:04:33 | #9 (1)

Něco přímo k Ústavu nezávislé žurnalistiky *4804* :

Reportáž související s aktuální kauzou Xaver vs. Česká televize, kde reportérka pořadu Newsroom ČT24 přijela za Lubošem Xaverem Veselým pro vyjádření k rozhovoru s premiérem Andrejem Babišem na ČRo, na základě kritiky serveru HlídacíPes.org, který jak sama tvrdí, je projektem Ústavu nezávislé žurnalistiky. Kde sídlí, kdo za ní stojí a co vlastně je instituce o kterou se opírají pořady ČT24? Dozvíte se ve videu.


1 1 4  

| Předmět: RE:
04.05.21 19:21:49 | #10 (1)

V Česku nezávislá žurnalistika neexistuje. To co předvádí ČT není nic jiného než jednostranná propaganda. Česká republika se pomalu potápí jako Titanik ale podle ČT je důvod k veselí a tanci na palubě. O rozprodeji státního majetku, o postupném zadlužování, o vyvádění zisků prostřednictvím dividend se téměř nemluví.


1 3  
 #6 

| Předmět: RE: RE:
08.05.21 20:08:55 | #13 (2)

Nikdy jsem tu větu na ČT neslyšel. Nelžeš tak trochu? Hoď sem důkaz o svém tvrzení. Tu větu tam ale chci slyšet tak, jak jsi ji uvedl.


2  
 #10 

| Předmět: RE: RE: RE:
08.05.21 20:10:06 | #14 (3)

A pokud takovej důkaz nemáš, jsi jen sprostej lhář a manipulátor jako Babiš, Zeman a jim podobní soudruzi.


1 2  
 #13 

| Předmět: RE: RE: RE:
25.06.21 06:57:17 | #16 (3)

Ty nesleduješ co se v Česku děje? Už jen samotná privatizace byla jedna velká zlodějina. Příkladem je Kellner. Jen si spočítej, kolik lidí muselo celoživotně pracovat na hodnotu 360 miliard, kterou zázračným způsobem tento maník získal v tak krátkém čase.


 #13 

| Předmět: Zakopaný pes
29.04.21 10:55:19 | #5

1 3  

| Předmět: RE: Kauza Vrbětice
29.04.21 10:52:41 | #3

Obsah příspěvku byl smazán.



| Předmět: RE: RE: Kauza Vrbětice
29.04.21 10:54:44 | #4 (1)

Obsah příspěvku byl smazán.