Rozcestník >> Politika >> Agenda cizích mocností působících v ČR.

Informace

Název: Agenda cizích mocností působících v ČR.
Kategorie: Politika
Založil: -
Správci:
Založeno: 29.04.2021 10:47
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 5370x
Příspěvků:
26

Toto téma sledují (1):


Předmět diskuze: Agenda cizích mocností působících v ČR. - Vlákno se věnuje problematice vlivů nikým nevolených struktur působících v hlavních mediálních proudech a ve sféře politiky.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

| Předmět:
07.06.23 21:51:15 | #28

Nedá se vyloučit, že armádní posádky cizích států UA, US, apod. pozvané do ČR by mohla využít vlastizrádná vláda ČR proti vlastním občanům až stoupne jejich nespokojenost, kdyby se s nimi dostala do konfliktu.


1  

| Předmět:
25.01.22 15:53:06 | #27

Zatahování politických a ideologických cílů Washingtonu toužícího destabilizovat světové vládní systémy, které se mu klanět nebudou prostřednictvím hloupých antiprofesionálních a antistrategicky uvažujících politiků zneužívající politickou administrativu k budování vlastního kultu osobnosti a kariéry na úkor jména občanů ČR.

https://nastub.cz/w/jPaJvaUsQW8DPctZgNHU28


1 1  


| Předmět:
15.10.21 10:10:26 | #24

V souvislosti s tím, co se na Slovensku děje hraje roli korupce nejvýše postavených vládních činitelů a působení nevládních organizací a politicky, či ekonomicky zájmových skupin v podobě think tanků prosazující neveřejné zájmy určené k prospěchu jinému než k prosazování národních zájmu. Mezi tyto organizace patří GLOBSEC založena na Slovensku dva roky po pádu totality.

https://www.globsec.org/publications/globsec-2021-bratislava-forum-summary/

https://www.forum.globsec.org/2021/

https://digital.globsec.org/events/_globsec_bratislava_forum_2021


1  

| Předmět: RE:
15.10.21 10:10:54 | #25 (1)

A nyní o projektu MOVIR

https://movir.lf.tuke.sk



| Předmět: RE:
15.10.21 10:11:39 | #26 (1)

Obsah příspěvku byl smazán. Důvod: er



| Předmět:
26.09.21 15:47:05 | #23

Všichni jsou v tom.



| Předmět:
25.08.21 13:53:39 | #22

A podívejte se na CIA, velice ochotně nyní v Langley přebírají tento slovník a už to není stahování americké armády a armád spojenců z Afghánistánu, ale dochází k evakuaci západních zbraní. Návštěva Williama Burnse v Kábulu je o to pikantnější, že na ní přiletěl rovnou z Jeruzaléma [4], kde byl na návštěvě Izraele a předtím se zastavil v Káhiře v Egyptě a na Západním břehu Jordánu na okupovaných palestinských územích. A navštívil i Bejrút v Libanonu. Hlavním bodem cesty byla návštěva Izraele a jaderná hrozba Íránu. Šéf CIA se od izraelského ministra obrany Bennyho Gantze dozvěděl, že Írán bude mít již do 10 týdnů dostatek štěpného materiálu na výrobu první jaderné bomby [5]. A hned z Jeruzaléma vyrazil šéf CIA na Západní břeh Jordánu mezi sunnitské Palestince.
Abdul Ghání Baradar, vůdce Talibanu

Na americké alternativě okamžitě mají jasno, šéf CIA přijel do Izraele a Egypta dělat nábor do Afghánistánu, do výcvikových táborů proti Íránu, které budou provozovány na základě rozpočtů CIA a pod maskovací ochranou Talibanu. To je tak průhledné, až je mi trapné o tom psát, protože každému musí být naprosto jasné, co asi tak šéf americké CIA má ve své agendě, když navštíví během 6 dnů Egypt, Libanon, Izrael, Západní břeh a šéfa Talibanu v Kábulu. Co asi tak mají tyto země v agendě šéfa CIA společného? Ano, tím pojítkem a společným jmenovatelem jsou zájmy CIA a rovněž izraelského Mossadu proti Íránu. Pokud vám to pořád nedochází, tak vám to vysvětlím.
Verbování sunnitských bojovníků na Blízkém Východě do výcvikových táborů v Afghánistánu proti Íránu?

https://aeronet.cz/news/neuveritelne-sef-cia-william-burns-odletel-tryskacem-z-jeruzalema-po-skonceni-navstevy-izraele-rovnou-do-kabulu-a-tajne-se-setkal-s-vudcem-talibanu-abdulem-ghanim-baradarem-aby-probrali-dalsi-postup/

=toto je zřejmě už příprava Armagedonu.....toto bude ta mnou předpovězená záminka pro vtrhnutí Iránu do Evropy...už je to blízko sakra....