Rozcestník >> Politika >> AKTIVNÍ SVAZÁK

Informace

Název: AKTIVNÍ SVAZÁK
Kategorie: Politika
Založil: -
Správci: Shadow_of_Krak
Založeno: 02.09.2020 12:51
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 653973x
Příspěvků:
25219

Toto téma sledují (5):


Předmět diskuze: AKTIVNÍ SVAZÁK - O všem. A i vulgárně. Praporkování a nahlašování si nechte na nějaká kvalitnější fora, tady Vám to nestojí za to.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #1183

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: Jéchechecheche
18.10.22 17:18:02 | #1184 (1)

O tom přeci mluvím už od 2014, že rusko ukrajinu ekonomicky zdevastovalo, rozjebalo. to není výsledek práce ukrajinců, ale rusáků ....


 #1183 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: Jéchechecheche
18.10.22 17:20:48 | #1185 (2)

V souvislosti s ruskou vojenskou agresí čelí Ukrajina hluboké recesi. Většina mezinárodních bank, ratingových agentur a analytických center letošní pokles HDP Ukrajiny odhadují na 30 %. Příklady z Iráku, Libanonu, Sýrie a Jemenu však ukazují, že pokles ekonomiky, který se nachází pod bezprecedentním tlakem, může být nakonec mnohem vyšší – v rozmezí 50-70 %. Přímé (zničení a poškození civilní a vojenské infrastruktury) a nepřímé (pokles HDP, zastavení investic, odliv pracovních sil, dodatečné náklady na obranu a sociální podporu atd.) ztráty ukrajinské ekonomiky v důsledku války se už nyní pohybují kolem jednoho bilionu eur.


 #1184 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: Jéchechecheche
18.10.22 17:39:30 | #1189 (1)

"Ceny plynu v Evropě letos tlačí vzhůru zejména omezování dodávek z Ruska. Situace kolem dodávek ruského plynu se zkomplikovala, když Rusko v únoru zahájilo útok na Ukrajinu a Evropská unie v odvetě přijala sérii protiruských sankcí. Rusko omezování dodávek zdůvodňuje technickými problémy způsobenými sankcemi. Evropská unie ale tvrdí, že technické problémy jsou pouhou záminkou a že Moskva používá plyn jako zbraň k prosazení svých zájmů.

„Pokles (ruských dodávek plynu do Evropy) už trh téměř zcela absorboval, což je pro Evropu na začátku zimy příznivým znamením,“ uvedli analytici společnosti Marex Research. „Předpokládáme, že příliv LNG zůstane po celou zimu stabilní,“ dodali."

řeč se vedla, jak se s tím rusákovo vydíráním budeme srovnávat rok dva, my 100% závislí na rusákovi i déle. hmmmmmm ..... uteklo 5 měsíců a v podstatě je to vyřešené. chudák rusák. hlavně mu nesmíme nechat ukrajinská ložiska.

už teď je v podsatě v prdeli, neplatí žoldákům, nakupovat musí iránskej šmejd, kdy z 42 dronů nesestřelí jen 6 a trefí se jen 2, ale kdo ví jak dlouho ještě mu to vydrží :

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-svet-staci-pohled-od-kremlu-k-teheranu-kvuli-kamikadze-dronum-217135

teď už je sestřelují i zraelské systémy a drony UA budou dodávat i Izraelci

https://www.novinky.cz/clanek/valka-na-ukrajine-drony-uz-pomaha-ukrajincum-sestrelovat-izraelsky-system-40412004

rusáčka to rozzlobínkovalo ......

každopádně si myslím, že je nejvyšší čas, aby Ukrajina, podporovaná NATO, konečně spustila "speciální vojensku operaci" na denacifikaci kremlu a dedebilizaci ruska.


 #1183