Rozcestník >> Politika >> AKTIVNÍ SVAZÁK

Informace

Název: AKTIVNÍ SVAZÁK
Kategorie: Politika
Založil: -
Správci: Shadow_of_Krak
Založeno: 02.09.2020 12:51
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 647072x
Příspěvků:
25215

Toto téma sledují (5):


Předmět diskuze: AKTIVNÍ SVAZÁK - O všem. A i vulgárně. Praporkování a nahlašování si nechte na nějaká kvalitnější fora, tady Vám to nestojí za to.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #533

Zobrazit vše


| Předmět:
02.04.22 10:27:39 | #533

https://aktax.cz/ukrajinsky-televizni-moderator-vyzyva-ke-genocide-rusu-a-cituje-nacistickeho-valecneho-zlocince-adolfa-eichmanna/

Ukrajinský televizní moderátor vyzývá ke genocidě Rusů a cituje nacistického válečného zločince Adolfa Eichmanna

Moderátor jednoho z hlavních ukrajinských televizních kanálů v přímém přenosu citoval nechvalně známého nacistického válečného zločince Adolfa Eichmanna a vyzval k „vyhlazení“ ruských dětí, aby došlo ke genocidě ruského národa.

Eichmann byl vůdcem eskader smrti Třetí říše a klíčovým architektem nacistického holocaustu.

Ukrajinská vláda a její západní podporovatelé trvají na tom, že země nemá problém s nacismem a krajně pravicovým extremismem, ale neofašisté mají v ukrajinském státě značný vliv, zejména v bezpečnostním aparátu. A velká média často pomáhají posilovat ukrajinskou neonacistickou propagandu.

Šokující výzvu ke genocidě Rusů pronesl v přímém přenosu ukrajinského televizního kanálu 24 moderátor Fakhrudin Šarafmal.

Protože mě nazýváte nacistou, hlásím se k učení Adolfa Eichmanna a udělám vše pro to, abyste vy a vaše děti už nikdy nežili na této zemi,“ řekl Šarafmal.

„Musíte pochopit, že nejde o mír, ale o vítězství ukrajinského lidu,“ pokračoval. „Potřebujeme vítězství. A pokud kvůli tomu budeme muset zmasakrovat všechny vaše rodiny, budu jeden z prvních, kdo to udělá.“

Kanál 24 vlastní bohatá ukrajinská podnikatelka Kateryna Kit-Sadová, která je manželkou pravicového starosty Lvova Andrije Sadového.

Lvov je město na západě Ukrajiny, které je semeništěm ultranacionalis­tických extremistů. Ukrajinští nacističtí kolaboranti zde za druhé světové války prováděli rozsáhlé pogromy na Židy.

15. března zveřejnila stanice Channel 24 na svých oficiálních internetových stránkách vlažnou omluvu, v níž uvedla, že Šarafmal byl rozzlobený, protože jeho přítele zabili ruští vojáci poté, co Moskva 24. února vtrhla na Ukrajinu.

Moderátor se omluvil také ve vysílání, a to ve videu zveřejněném na oficiálním kanálu Channel 24 na YouTube. Za ním se však na obrazovce objevil ukrajinský text: „Ruská válečná loď, táhněte do pr*ele!.“ (To se ve válce stalo nacionalistickým heslem.)

Níže je video s titulky Šarafmalova krvežíznivého řečnění.



| Předmět: RE:
02.04.22 18:56:31 | #536 (1)

No, to je teda síla... - divím se, že v mainstreamových médiích o tom není ani zmínka, a že už toho ukrajinského nácka západní moralisté s halasným pokřikem neodsoudili, jako onehdy odsoudili toho ruského poslance, co taky nějak podobně vykřikoval v ruské televizi. Kam se ale hrabe na toho Šarafmalova nebo jak se jmenuje, na toho nemá ani Kadyrov!:-)))))))


 #533 

| Předmět: RE: RE:
02.04.22 19:19:19 | #537 (2)

Ale no tak se uklidníme a nebudeme hrít divadlo .-)))))))))))))­)))))))


 #536 

| Předmět: RE: RE: RE:
03.04.22 02:43:58 | #540 (3)

Tak se uklidni, prostě si přiznej, že jeden je za 18 a ten druhej za 20 bez dvou, a hnedka se ti uleví.:-)))))))


 #537 

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
03.04.22 03:23:47 | #541 (4)

Obsah příspěvku byl smazán. Důvod: VULGÁRNÍ



| Předmět: RE: RE: RE: RE:
03.04.22 10:35:45 | #542 (4)

No to je v pořádku - Rus za 18, Ukrajinec za 20, přesně jak píšeš :-)))))
Spíš si to zkus uvědomit ty :-)))))))))))))))

Jinak snad sis všimla, že dotyčný moderátor se za 1. omluvil, jako i ta televize, a za 2. to řekl v emocích, protože mu Rus zabil kamaráda.

Proč to Rus udělal, DODE? .-)))


 #540