Rozcestník >> Politika >> AKTIVNÍ SVAZÁK

Informace

Název: AKTIVNÍ SVAZÁK
Kategorie: Politika
Založil: -
Správci: Shadow_of_Krak
Založeno: 02.09.2020 12:51
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 656320x
Příspěvků:
25222

Toto téma sledují (5):


Předmět diskuze: AKTIVNÍ SVAZÁK - O všem. A i vulgárně. Praporkování a nahlašování si nechte na nějaká kvalitnější fora, tady Vám to nestojí za to.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #6079

Zobrazit vše


| Předmět: RE: A co je na tom divného?
10.12.22 20:41:16 | #6081 (1)

Snad si idioti z novinek nemyslí že bude milovat USA. *16449* *47*


 #6079 

| Předmět: RE: RE: A co je na tom divného?
11.12.22 10:13:26 | #6097 (2)

Novinky tě pouze informují, že Butt PODPORUJE Putina, ještě by ho podporovat nemusel, aniž by podporoval USA :-)))) Je ale fakt, že ta informace asi byla pouze zbytečná, protože těžko bude Putler vyměňovat někoho, kdo není přímo jeho kamarád a podporovatel. Nicméně je seriozní to v článku napsat, tu informaci.

K tomu mrazu nevím, proč meleš o USA :-)))) asi jako vždy :-))))
Severské země si poradí, ty jsou na to zvylé (švédsko má problém s výpadkem jaderné elektrárny, bude to první rok bez ruska, budeme testovat, ale přežít přežijeme, a jde jen o to, s jakoým nepohodlím. Do budoucna už to ale bude jen plus, navíc docela šetříme, a to chtělo.

K té dodávce do číny jsme již reagoval, to je oprvdu srandovní informace :-)))

Nemyslím si, že informace o dronech z Iránu je správná, rusák už se nechal slyšet, že zřejmě jen dostal plány a bude si je vyrábět - he he he - sám. irán by dost riskoval. ty balistické rakety p něm rusák chtěl, ale to mi přijde už úplně na hlavu, notabene v problémech, se kterými s eirán sám potýká :-)))))) v každém příapd ěto znamená, že rusák je s dronama a balistickýma raketama už fakt v prdeli, nebo se blíží chvíle, kdy nebude mít žádné :-)))

jj, čína, rusko a další už oslabují dolar asi 40 let, klidně ať pokračují :-)))) amíci na tom mohou jen vydělat, na těch jejich aktivitách :-))))

ad Volodin - je to blábola. primárně ten garanční akt podepsal putler a přitom byl rvní a jedinej, kdo uznal lihans a doněck jako samostatné státy. to ale v minských dohodách fat nebylo, tam měly obě oblasti zůstat ukrajině, jen s vyšší autonomii. měli se účastnit celoukrajinských voleb. ty bojkotovali, udělali si své a rusák je hned uznal. takže odpověď na otázku, kdo za vše od 2014 může, je jasná - proruské teorristické separatistické svině a rusko. netřeba nad tím hloubat.

Jediným agresorem z jakž takž civilizovaného světa je rusák

podívají se max do venezuely :-))))))))))))))

pouze bezmozek to může srovnávat, vysěvtleno naprosto jednoznačně :-)))))


 #6081