Rozcestník >> Politika >> AKTIVNÍ SVAZÁK

Informace

Název: AKTIVNÍ SVAZÁK
Kategorie: Politika
Založil: -
Správci: Shadow_of_Krak
Založeno: 02.09.2020 12:51
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 685100x
Příspěvků:
25245

Toto téma sledují (5):


Předmět diskuze: AKTIVNÍ SVAZÁK - O všem. A i vulgárně. Praporkování a nahlašování si nechte na nějaká kvalitnější fora, tady Vám to nestojí za to.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #6783

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: Země si oddychla!
18.12.22 10:43:36 | #6783
Reakce na příspěvek #6779

Byl moc vyzdvihován a idealizován.
Pamatuji si na jeho první vystoupení v US Kongresu, když si ho znovu přečteš a není osekán, tak tam žádá Kongresmany (volně): jestli chcete pomoci nám, tak napřed pomožte Rusku!


 #6779 

| Předmět: RE: RE: RE: Země si oddychla!
18.12.22 10:53:10 | #6790 (1)

Ano, to řekl. USA to také dělaly, celý svět. Za Gorbiho a jelcina.
Než k moci dorazil Putler. Ten pak začal zase zkoušet velmocenskoupo­litiku, třeba jeho přístup ke vstupu do NATO, kdy se dožadoval vstupu bez jakýchkoli podmínek a čekání.

Nějak nevím, co ti na té žádosti Havla vadí???? vždyť to od něj bylo naopak pěkné, ne?

Myslím si, že nebyl vydvihován. Byl jen po 40 letech vás komunistů první svobodný prezident a tedy víc vidět, do té doby to bylo polibdíro a prezident mu jen dělal mluvčího. Idealizován asi byl, některými, ale mnozí z nich prostě jen měli přehnaná očekávání, nepřemýšleli. Ti jsou z něj a dnes obecně nejzklamanější. asi patříš mezi ně. Nicémě v té době bys lepšího adepta na prezidenta prostě v ČSR nenašel ...


 #6783 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: Země si oddychla!
18.12.22 10:58:37 | #6795 (2)

Jelcin si tam nabral US "experty", kteří usnadňovali rozkradení ruského bohatství.
Putin je pro Rusko spásou budou mu stavět pomníky, zrovinka u nás jsme mu postavili pomník, který je umístěn na podstavci místo Koněva.


 #6790 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: Země si oddychla!
18.12.22 11:16:47 | #6797 (3)

BERKO, mýlíš se, jako vždy.

V Rusko došlo po pádu socbloku k přechodu ke kapitalismu, tržními systému.
Podívejs e na JAKOUKOLI POSTSOVĚTSKOU ZEMI, včetně ČR, jak to probíhalo : vždy po zahájení reforem se ekonomika země PROPADLA (liberalizace, restrukturalizace, transformace, privatizace) - to je zákonité, fyzicky to nejde jinak, to by ty země leda museli mít tak bohatého strýčka, že jim ty propade komplet dosype. takového strýčka neměla žádná ta země, natož rusko. Ale násedně eonomika začne sůrt.

V rusku to bylo TO SAMÉ!!!
A podobně jako u nás Klaus - za něj, protože on dělal tu hlavní přechodovou fázi, se to propadlo, a po něm za ČSSD to začalo růst, ale ne díky ČSSD, díky obecnému principu :-)))) V Rusku si ten propad, logicky, vyžralJelcin, protože ten přechod prováděl, a Putler to převzal už ve stoupající křivce. Já chápu, že vy jednodušší, nebo vy, kteří to tak rpostě chcete vuidět a realita, pravda, vás až tak nezajímá, si to nepřipustíte, ale bylo to tak.
Teorie, jak Putler zlikvidoval oligarchy vzniklé za Jelcina, je také úzměvná - jo, nějaké zlikvidoval - ale to jen proto, že si tím vytvořil svoje :-))))))))))))))))))

Prostě jste jak malé děti :-)))))) živeni fámama, důchodcovskýma řetězovýma mailama ap. sračkama a taháni za ocásek propagandou :-))))


 #6795 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: Země si oddychla!
18.12.22 11:17:55 | #6798 (3)

V Rusku mu jistě pár zbylých zastydlých bolševiků někde u někoho z nich na zahradě pomník postaví :-)))))))))


 #6795