Rozcestník >> Politika >> AKTIVNÍ SVAZÁK

Informace

Název: AKTIVNÍ SVAZÁK
Kategorie: Politika
Založil: -
Správci: Shadow_of_Krak
Založeno: 02.09.2020 12:51
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 657386x
Příspěvků:
25223

Toto téma sledují (5):


Předmět diskuze: AKTIVNÍ SVAZÁK - O všem. A i vulgárně. Praporkování a nahlašování si nechte na nějaká kvalitnější fora, tady Vám to nestojí za to.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #7962

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE:
03.01.23 12:56:20 | #7962
Reakce na příspěvek #7957

Ale kdeže :-))))
Já tvrdím pouze to, co je nezpochybnitelným faktem, tedy že ČT a ČRo jsou NEJDŮVĚRYHODNĚJŠÍ MEDIA - to prostě platí, s tím nic neuděláš.
Největší důvěryodnost ale neznamená bezmeznou víru

ono je to dokonce ještě složtější, ale to už jsem vám vysvětlil milionkrát a stejně to odmítáte pobrat, v horším případě nemáte kapacitu :

my, co umíme odlišit, co je názor čt komentátora, co je názor čt, co je názor pozvaného hosta, co je pouze interpretovaná a třeba někým mimo čt komentovaná informac e atd atp, tak problém vůbec nevidíme jako vy, protože tak vůbec není postaven - styelm ČT NÁM LŽE.
ČT je medium jako kdejaké jiné, oproti nim ale veřejnoprávní a tedy s jasnou kontrolou a pravidly - která ale rozhodně neobsahují takovou bejkárnu, jako třeba že KSČM má v TV dostat stejný prostor jako vláda, to nemůže nikdo myslet vážně.
dalo by se pokračovat, covšechny vy rusofilové zblblí jedinou pravdou státních medií ruska, vynucovanou zákonem se sazbou až 15 let natvrdo, kolem čt na blábolíte a čemu nerozumíte, nechápete.

já bch ale chtěl dodat už jen jedno : už nejméně rok, dva na ČT prakticky nekoukám, jen sporadicky, a co se týče zpráv a diskusních pořadů, tak už také prakticky na žádné nekoukám. nepotřebuju. informace potřebné k utvoření názoru sbírám na odborných webech a do plytkých politických zfanatizovaných půtek už se nepouštím - takže mi nijak nevadí, že někdo neustále uráží a štve proti vládě - mně stačí, že to dělá násobně lépe než dělali ty 2(3) poslední, já dokážu detekovat, co je dílo vlády a co je dědictví, atd atp.
takže ano, čt je nejdůvěryhodnější medium ze všech v čr. ale já ji prakticky nesleduji.


 #7957 

| Předmět: RE: RE: RE:
03.01.23 13:07:10 | #7969 (1)

Proč jiným upíráš právo, aby si o reportážíchba pozvaných hosté h udělali vlastní obrázek a myslíš si že si jediný kdo to co říkají dokáže rozlišit?
ČT i novinky prostě dokážou lhát a motat polopravdy tak jako každé médium na celém světě. Takže i rus lže, a motá to jak se mu to hodí. Jediný kdo lte nepřetržitě jsou ukrajinci. Tam se nedá věřit naprosto ničemu.


 #7962 

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
03.01.23 13:15:27 | #7970 (2)

Ale ne. Tahle tvá argumentace je zoufalá.
Je třeba vnímat, kolik lží bylo kterému mediu prokázáno a řídit se tím. O tom je ta důvěryhodnsot.
Prostě začni srovnáním 4T a Aeronetu, např. Schválně, který z těch zdrojů je pro tebe důvěryhodnější a proč? :-)))))))

Ukrajinci občas přehánějí nějaké počty způsobené škody, zjemňují svoje ztráty. Rusák dělá totéž, ale 4násobně, až po 8 měsících to začal přiznávat, do té doby "plnil všechny úkoly podle plánu"
jen rusák má zákon zakazující svobodu slova (nikoli jen omezující, zakazující), jen rusák u sebe zlikvidoval všechna nezávislá media, jen rusák na okupovaná území nepouští nezávislé žurnalisty

a naopak - ruské informace ve velké většině potvrzují nezávislí pozorovatelé, včetně třeba MAXARU ap., a co víc, dřív nebo později je potvrdí i rusákové - ať už jde o škody u nich nebo netrefy jejich :-)))))) prostě pravdu neumlčíš .-)))))) i kdyby ses posral .-)))))))))))))))

a takhle to dokáže rozlišit kde kdo. ale vy ne.
kdo nedokáže rozlišit dvě tak strašně rozdílné věci, jako je kosovo a krym, ten nedokáže rozlišit nic.
kdo nedokáže rozlišit na čí straně v tom konfliktu je právo a spravedlnost(po­tažmo kdo právo a sparvedlnost porušuje), ten nepozná a nepochopí už vůbec nikdy vůbec nic.


 #7969 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
03.01.23 14:24:46 | #7974 (3)

Ty vole svobodná média *30039* nenech se vysmát autocenzura funguje perfektně. Facebook, Twitter ti mazou příspěvky,, blokujou účty, televize si zvou pouze probruselské žvanily.... Všiml jsis že už nikde necitují diplomata Druláka a rozjeli proti němu odpornou dehonestujicí kampaň.a to jenom proto že neříká přesně to co chtějí. Kritika je systematicky umlčována.


 #7970 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
03.01.23 14:32:43 | #7979 (4)

autocenzura - pokud je - je něco úplně jiného. většinou si to novináři označuji jako "desatero" nebo "morální kodex", takže třeba nepíšou nějaké ne úplně podstatné, ale třeba i zajímavé detaily. to je ale dožadování se hovna. základní infromaci se vždy dovíš. a o některých, jako třeba jaké národnosti je vrah, psát až do obvinění nebo možná dokonce odsouzení, psát nesmějí ze zákona. to tak ale mají všude a být žalovaným ty, možná bys byl rád, že o tobě nevyblejou media všechno i ze soukromí hned při podezření, které se druhý den ukáže jako mylné

FB a Twiter jsou soukromé společnosti, nesjou čr, tweeter je muskovo, fb (meta) je cukrbegovo, .... nesmatlávej 5. přes 11. kromě toho, že to si soukromá společnsot určuje sama, co na své sociální síti pustí, tak to ani není cenzura dle definice - tu vykonává pouze stát koplexním umlčováním. ani zákaz těch konspiračních webů NEBYL PODLE ROZSUDKU SOUDU CENZUROU , nejn proto, že to nikdo nepřkázal, vláda to jen doporučila, ale hlavním důvodem rozsudku bylo, že NIKDO NEMÁ PRÁVO na to, aby se mohl vyblejt na nějaké konkrétní www stránce.
prostě když ti to někde znemožní, lhát, pořád máš dost možností lhát jinde, akorát už třeba ne tak snadno, ale to nehraje roli

že nezvou druláke se nedivím, začal lhát :-))))))


 #7974 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
03.01.23 14:38:37 | #7984 (4)

Kritika umlčována není
Lhaní ano a to je v nejlepším pořádku, ještě bych přitvrdil - zopakuješ 3x jednu lež, i když už po prvním zveřejnění ti bude předloženo, že to je lež, a pudeš rovnou do báně bez soudu, aspoň na 14 dní. a vono rychle vychladnete jako těch pár imbecilních rusofilních lhářů, co už to k soudu dotáhli - link jsme dával včera nebo kdy - najednou beránci, vědli, že lžou, ale šlo o sledovanost vás ovčísebranky :-))))))))))))


 #7974 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
03.01.23 14:26:49 | #7976 (3)

a naopak - UKRAJINSKÉ informace ...... nikoli ruské


 #7970 

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
03.01.23 13:19:51 | #7971 (2)

PS : já vůbec neřeším nějaký názor o reportážích a pozvaných hotech - ten si klidně udělejte, stejně si ho uděláte podle vašich zájmů, já píši o pravdě a lži, tu nedokážete poznat. i když většina z vás spíš "nechce"

PPS : ani ČT ani Novinky ZÁMĚRNĚ nelžou, jako aerosračkomety, parlamentní listy (i kdyby jen stylem, že prostě otizknou každýmu hovnu každý hovno) a další vaše zdroje, celekm spolehlivě identifikovatelné hlánou preambulí, jak jsou nezávislé a jak se jen u nich dozvíte pravdu. samozřejmě i čt i novinky mohou otisknout neravdivou infroamci, dodanou nějakou četkou nebo infromátorem ap.
čt a novinky ale ve chvíli, kdy se ukáže, že to nebyla prvda, pravdu zveřejní a vše uvedou na pravou míru.
ukaž mi, kde třeba aerosračkomet poté, co bylo nějaké jeho tvrzení vyvráceno (ne třeba přímo jeho, ale to, co i aerosračkomet napsal) že napsal pravdu :-))))))))))))))))))) ukaž :-))))))))))))))))) že se opravil a nepravdu napravil .-)))))))))))


 #7969 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
03.01.23 14:25:59 | #7975 (3)

Ne to novinky ani ČT rozhodně nedělají. Leda po dlouhé soudní tahanici *30039*


 #7971 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
03.01.23 14:36:08 | #7982 (4)

to dělají .-))))
čt MUSÍ ZE ZÁKONA A SEZNAM TO MÁ VE SVÉM DESATERU :-))))))))))))


 #7975