Rozcestník >> Politika >> AKTIVNÍ SVAZÁK

Informace

Název: AKTIVNÍ SVAZÁK
Kategorie: Politika
Založil: -
Správci: Shadow_of_Krak
Založeno: 02.09.2020 12:51
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 654366x
Příspěvků:
25219

Toto téma sledují (5):


Předmět diskuze: AKTIVNÍ SVAZÁK - O všem. A i vulgárně. Praporkování a nahlašování si nechte na nějaká kvalitnější fora, tady Vám to nestojí za to.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #8205

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: ❗🚀
05.01.23 13:15:43 | #8205
Reakce na příspěvek #8200

Zrovna u tebe mě mrzí že to nevidíš a vůbec ti nevadí státní dezinformace o 53pohlavích a jiných svinstvech.


 #8200 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: ❗🚀
05.01.23 14:47:47 | #8206 (1)

To moc nechápu :-)))))
Pokuid vím, já jsme 53 pohlavím nikdy nefandil, pro mne je stále jen muž a žena, jsem zásadně proti adopcím děti homokládama, vadí mi otravování těma jejich Pride.
jediný co, chápu gender, že to je o sociálním pohlaví a ne o fyziologicém pohlaví. chápu ho, ale postrádím smysl toho dělení na 154 genderů.
stejně tak mi vadí ekoteroristé atd atpnetuším, kde jsi vzal podnět k tomuhle svému tvrzení .-))))


 #8205 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: ❗🚀
05.01.23 18:31:18 | #8214 (2)

Protože to jsou všechno dezinformace. A ty potírat jako nebudeme? Bude odhalovat jen ty ruské..? A lži o hodném strejdovi Banderovi ty budeme podporovat.


 #8206 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: ❗🚀
05.01.23 19:11:26 | #8224 (3)

???
Mohl by ses aspoň 5 minut nechovat jako debil? :-))))))))))))))))))

Zkus mi stručně ale kompelxně vysvětlit, jak jsi informace o tom boji proti desinformacím pochopil. Mně přijde, že si 3/4 "přivymejšluješ", vůbec nechápu, o čem mluvíš ap :-)))))))))))))­)))))))))

ty máš pocit, že dnešní "elfovské" weby řeší jen desinformace ohledně ukrajiny, nebo co? .-))))))))))))))))
a jaké lži o banderovi? a zase, to, že půlka, ta západní, ukrajiny považuje banderu za hrdinu, který osvobozoval UA od ruské nadvlády, to je pravda, stejně jako je pravda ta nadvláda :-))))))))))))))))))
druhá půlka ukrajina, ta proruská, s tím naprosto logicky nesouvisí (bojoval v podstatě proti nim), ale jen proto nemůže objektivní, seriozní člověk vynechat to první, tu první polovinu :-)))))))))))))­)))))))

jako u nás mašíni - pro jedny hrdinové, pro druhé vrazi. na tomto ŽÁDNÁ DESINFROMACE NENÍ :-))))
a logicky ti co v nich vidí hrdiny, je mohou oslavovat, ti druzí zatracovat.

prostě fakt nechápu, co to ze sebe tlačíš .-)))


 #8214 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: ❗🚀
05.01.23 19:12:52 | #8225 (3)

jo, desinformace bylo to tvé tvrzení, že mi nevadí - to uvedneé. vadí. ale do hlavy se z toho nestřílím, to ne.


 #8214 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: ❗🚀
05.01.23 19:26:10 | #8227 (1)

Těch 53 genderových pohlaví ale není desinformace, natož státní.
Těch 53 genderových pohlaví je prostě projev hlupství, pseudohumanismu, anarchistického liberalismu - to si prostě dostatečná skupina lidí usmyslila, že i když mají ptáka nebo píču, v hlavě to mají rozdáno různě (to je význam toho slova gender :
Gender ([dʒɛndr]IPA), česky sociální pohlaví[1], někdy rod,[2] je pojem užívaný pro označení osobní identity a společenské role jedince ve vztahu k maskulinitě a feminitě. Gender jednotlivce v západní společnosti znamená, do jaké míry se daný člověk cítí být mužem či ženou, které pohlaví je mu okolím přisuzováno a jaké chování a povahové rysy jsou od něj proto očekávány. Pojmem gender může ale být míněna pouze genderová identita jedince nebo pouze genderové stereotypy a role.[3][4]
Na rozdíl od kategorie pohlaví, ze které gender vychází a která je založená především na biologických základech, bývá gender většinou chápán jako společenský konstrukt, tedy jako soubor lidmi vytvořených představ a pravidel.[5][6] Tyto představy a pravidla se mohou lišit podle kultury a období, přičemž se mění jak počet společensky přijímaných genderů, tak charakteristiky, podle nichž se gender jednotlivce určuje.[7] Západní společnosti obvykle vycházejí z konceptu dvou genderů (maskulinního a feminního, respektive mužského a ženského). Univerzalita a vhodnost tohoto striktně binárního pojetí však bývá zpochybňována,[8] stejně jako možnost vůbec přesně oddělit pojmy pohlaví a gender. "

Chápeš? Já nevím jak ti to připodobnit - ale dotyční ve skutečnosti nepopírají to, co mají mezi nohama, ale sami sebe se rozhodli označovat víc podle toho, co mají v palici a mnohdy nasráno, jistěže, ale jen proto to není desinformace - může být, pokud schválně lžou, ale nemusí, pokud to na bedla v makovici rozdaný mají. Tak jako tak je zcla nepodstatný, jak se kdo cítí z pozice společenského pohlaví, pokud tím neškodí. což mnohdy škodí a pak jsou usvědčováni. ale ne z toho, jestli jsou nebo ne 57 pohlaví, ale ejstli je to opravňuje k nějakým požadavkům. a rozhoduje se o tom ve společnosti.


 #8205