Rozcestník >> Politika >> Diskuze k aktuálním zprávám

Informace

Název: Diskuze k aktuálním zprávám
Kategorie: Politika
Založil: Potua
Správci: Potua , Honza-Vichr
Založeno: 31.03.2020 21:23
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 6653983x
Příspěvků:
163853

Předmět diskuze: Diskuze k aktuálním zprávám - Vlastní názor na aktuální téma, možno i s vložením odkazu na související článek.Samozřejmě bez osobních útoků,vulgarit , propagačních videí a komolení jmen i nicků.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #125541

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
14.11.23 23:51:13 | #125541
Reakce na příspěvek #125538

???
Tady nikdo pravdu neurčuje. Pravda je určena mimo tuto komunitu kompetentními institucemi a realitou.


 #125538 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
14.11.23 23:52:41 | #125546 (1)

Stokrát jsem s tebou nesouhlasila a přesto tě nečastuju podobným výrazivem.Buď ber,nebo nech být ,ale přesuň se jinam.


 #125541 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
14.11.23 23:58:44 | #125554 (2)

Nerozumím, co se mi snažíš říct.

Já psal o tom, že pravda je určována kompetentními mimo tuto diskusní buňku. já ji zde pouze zmiňuji včetně důkazů a argumentů (to samé čekám od oponentů)
nechápu, jak to souvisí s nějakým častováním čímkoli.


 #125546 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
15.11.23 11:29:21 | #125626 (3)

Buď nerozumíš,nebo spíš nechceš a debilně kličkuješ.Nadáváš oponentům,obviňuješ je ze lží , oni ti to pochopitelně většinou vracejí a úroveň diskuzního fóra čím dál víc upadá. Tohle měl být vlídný diskuzní přístav ,který pak na každého působí pozitivně a kvůli odlišným názorům hned nelítají vzájemné urážky.Pokud se tu pasuješ na největšího inteligenta,měl bys jít logicky příkladem.


 #125554 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
15.11.23 11:58:53 | #125629 (4)

V daném příspěvku, na který reaguješ, šlo o původní tvé tvrzení, že se tu pasuju na arbitra pravdy. Což jsem ti vysvětlil, že ne. Následně jsi na to mé, že pravdu určují kompetentní mimo tuto buňku a já to zde jen používám vč. argumentů a důkazů, zareagovala pro mne nepochopitelným :
"Stokrát jsem s tebou nesouhlasila a přesto tě nečastuju podobným výrazivem.Buď ber,nebo nech být ,ale přesuň se jinam."
To je přeci o něčem úplně jiném, než o objektivní pravdě

Pokud bych se měl napojit na tvoje výroky, pak ty osobně moc dobře víš, že ani já tebe nečastuju (a pokud, naprosto výjimečně a zdůvodňuji to) žádným výrazivem. Stejně tak Honza, Vitásek, Lockeroom, .... prostě normální anormálně diskutující nenapadám.
Důvodem je to, co uvedu dál u druhé strany :
Pokud někdo má nějaký názor, plně to respektuju. Pokud jsme schopen mu ten názor vyvrátit, nebo zpochybnit, rád to udělám .-))))))) Slušně a věcně. Pokud dotyčný ignoruje vyvrácení nebo zpochybnění "své pravdy" (svého názoru), nadále ji používá jako danou, oponuji mu slušně ještě 2x. Po 4. ale už podle zásluh.
Není možné a není diskusní, aby byly předloženy důkazy nebo argumenty, které KDYBY NIC JINÉHO zpochybňují "pravdu" někoho druhého, a on to nevzal na vědomí a přestal s tou svou jeidnou pravdou házet, POKUD není schopen kontrovat s důkazy a argumenty, které POTRVZUJÍ jeho pravdu.

Etalonem je Gaabbriel, to víme oba a i ty ses už neudržela, já do toh ošlápnu vždy dřív, při 4. "konfliktu", prostě proto, že už mám 30 let interneto-diskusních zkušeností a vím, u kterých archetypů je zbytečné s nimi zkoušet diskutovat normálně víc jak "3x" .-)))) můj přístup k nim pak má dát jasně najevo min to, že s ním diskutovat nebudu. ona to totiž ani není pak diskuse, kd eněkdo jen jak papoušek opakuje stále to samé, zcela vyvrácené důkazy (gaabbriel), nebo minimálně zpochybněné (Kvído, ale s tím zatím diskutovat míním i nadále, i když v těch mnohokrát zpochybněných věcech už budu a jsem taky ostřejší, protože některé jeho teorie jsou skutečně na facku a fantasmagorie a jsme přesvědčen, že to dělá jen schválně, že musí vědět, jaké blbosti píše)

Takže je třeba se rozhodnout, kdo škodí "vlídnému diskusnímu přístavu" víc, zda já spontáností a upřímností svého diskutování, nebo ti, co jsou neschopni seriozní diskuse, tzv. ignoranti. A s kým teda zatočíš, podle toho se něco stane z tohoto fora.
Ještě by to možná šlo stylem zákazu některých témat, třeba právě války na UA, protože sis jistě všiml, že většuny vašich diskusí o historii, panslavismu, lidech, letopočtech, ap. se ani neúčastním. dějepis mi nikdy nešel (a sere mne to) a kromě nějakých faktických poznámek k němu nemám ani moc co říct. Některá temata mne ani nezajímají a tak se do nich ani nezapojuji.

A ano, v žádnm tom tematu s eneděje to, že někdo něco napíše, druhý mu oponuje a první zopakuje to, co už napsal. jak kafemlejnek. Taky se tyhle klidné a v podstatě intelektuální diskuse odehrávají jen mezi tebou, honzou, vitáskem a lockym. my ostatní, vč. kvída a dode, do toho občas přispějeme, ale málo. A v těch uvedneých tematech žádný konflikt nikdy nevzniká.
pak dorazí gaabba a konlikt je tu okamžitě, už ani ty nevydržíš na něj nereagovat, jen to děláš slušněji než já
nebo bevevéčko, který se na mne permanentně lepí s esvým ožralectvím, jako kdybych ho o to žádal?
pak je tady Jardik, toho znám dlouho, vím, že z 80 % jen provokuje, ale mně to taky nemusí vždy bavit. a nikdy nikde mne "nebaví", když někdo začne lhát o mně, o mé identitě, nebo co jsem kdy napsal (to lze přeci doložit, jako to dělám já, pokud to nejsme schopen doložit, kdo co říkal, nic netvrdím). zeptej se Selena/y, ten o mne lhal jednou, pak s eomluvil. udělal to podruhé a od té doby pro mne neexistuje. už si snad zvykl. pokud se opět omluví, dám mu znovu píležitost.
Já se nepasuji na největšího inteligenta, pokud se to tobě zdá, řeš svoje snění, ale mám pár zásad, které se snažím dodržovat.

no a kvída nezmiňuji. ten člověk vůbec není blbej (a ne jen pro jeho postoj k ekonomice). bohužel téma RF vs UA je pro něj z nějakého důvodu nesmírně důležité, že je schopen omluvat psychopatickýho vraha až do alelujá, stále stejně jen teorií, která by nikde neobstála. Nic nedokládá, pokud, argumentuje jen vlastníma dedukcema. To je příšerně málo. Ale dělá to stále dokola. Správně by to mělo tedy proběhnout podle pravidel diskuse tak, že svůj názor napíše, my ostatní se mu k tomu vyjádříme a pokud (už) nemá žádné nové důkazy a argumenty, nebo se v našich reakcích neobjeví něco nového, s potenciálem rozvinutí další větvičky diskuse, tak to neopakuje jako papoušek, protože já mu pak budu jako papoušek opakovat to své. Samozřejmě platí to i naopak. Ne že by to bylo úplně zbytečné, dneska už i gaaba pochopil, že státní dluh čr překročil 3 biliony a ne 4, jak tvrdil, a kvído už dneska zná některé objektivní pravdy, které není možné jako takové zpochybňovat. ale přesto je to stále točení se furt dokola na tom samém.
Rusákovo agrese proti UA nemá odpovídající zdůvodnění. To je celé. A pokud se nepletu, s tím souhlasíš i ty.

Takže to není jen o lidech. To je i o stylu diskutování :-)))


 #125626 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
15.11.23 12:00:27 | #125631 (4)

Takže stojí za přemýšlení, koho, př. jaká témata, z fora eliminovat.


 #125626