Rozcestník >> Politika >> Diskuze k aktuálním zprávám

Informace

Název: Diskuze k aktuálním zprávám
Kategorie: Politika
Založil: Potua
Správci: Potua , Honza-Vichr
Založeno: 31.03.2020 21:23
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 6655976x
Příspěvků:
163864

Předmět diskuze: Diskuze k aktuálním zprávám - Vlastní názor na aktuální téma, možno i s vložením odkazu na související článek.Samozřejmě bez osobních útoků,vulgarit , propagačních videí a komolení jmen i nicků.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #125789

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: Naposledy tě kraku vyzývám:…
17.11.23 08:18:20 | #125790 (1)

Nebo opravdu všichni (samozřejmě kromě tebe) lžou?


 #125789 

| Předmět: RE: RE: RE: Naposledy tě kraku vyzývám:…
17.11.23 10:39:56 | #125795 (1)

To je v podstatě jako to první, jen jiný zdroj. Srovnávat HDP Ruska, které není součástí volného trhu má uměle vyhoněný rubl a umělou válečnou ekonomiku s Německem nebo dokonce námi po Babišovi, to se nedá :-))))) To srovnáváš jen čísla, ale nikoli podstatu. O tomhle se budeme bavit, až se Rusko vrátí k mírové ekonomice jako součásti volného trhu.

Tos nemohl vědět .-))))

PS : Každý si použije ke komentování to, co se mu hodí. To platí pro Bloomberg stejně jako pro mne.. Není to lhaní, může to být maximálně omyl. Ovšem není vhodné, aby to posuzovali lidé jako jsi ty nebo antoušek, tedy lidé s absoulutním nedostatkem znalostí.

Přirovnal bych to k tomu problému s fialovo nutellou, nebo ještě lépe k té kauze cen elektřiny, kteý vydávala ve statistice EU z běžných ceníků ČEZu, nikoli ze skutečných cen v ČR. Atd atp. Neboj a pečlivě tuhle problematiku sleduj, jistě se záhy z jiných zdrojů dozvíš, že sankce fungují, když to nejsi schopen vidět na reálném úpadku a škemrání Ruska .-))))

PS : už dnes pro jistotu píši, že až se rusko vzpamatuje, uvedené své chování 2014 - konec války do souladu s právem (což může být i jakákoli dohoda s UA, tedy i taková, že jí UA za něco nechá krym, třeba za vstup do NATO (protože v BM to bylo naopak) - i to bude uvedení do právního stavu) - tak teprve potom uvidíme, jak na tom ruská ekonomika opravdu je a jestli se jí sankce nedotkly nebo ano - když ti nestačí grafy EU .-)))))
Nikdo nebude mít zájem totálně oslabené rusko zničit, jako se o to pokouší rusko na ua a nejraději by šlo dál.


 #125789