Rozcestník >> Politika >> Diskuze k aktuálním zprávám

Informace

Název: Diskuze k aktuálním zprávám
Kategorie: Politika
Založil: Potua
Správci: Potua , Honza-Vichr
Založeno: 31.03.2020 21:23
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 6655237x
Příspěvků:
163861

Předmět diskuze: Diskuze k aktuálním zprávám - Vlastní názor na aktuální téma, možno i s vložením odkazu na související článek.Samozřejmě bez osobních útoků,vulgarit , propagačních videí a komolení jmen i nicků.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #126763

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
20.11.23 00:52:22 | #126763
Reakce na příspěvek #126494
  • Nevím, proč by tam měli makat Číňani, mají ke stavění dostatek mostů doma. Most stavěla ruská firma, která je ve stavbách dopravních cest velmi zdatná. Stavěla např. také dálnici Moskva-Petrohrad. Ta čísla byla sdš

Ta čísla byla sdělena v denním tisku u nás, konkrétně v přetisku ukr. novin, které velmi ostře tyto lidi odsuzovaly.
Hodilo se to zdejší propagandě, která už na Rusku nenechala nit suchou. Nebyla nouze o moudra ukr. vědců, kteří stavbu mostu prohlašovali za technicky nemožnou a pod. To byla ukázka, co umí naše a Ukr. propaganda.

  • Pokud vím, hned na začátku války byl vydán Ukr. vládou či presidentem dekret, který zakazoval opustit UA mužům ve věku 18-45 let (nevím přesně) a povinnost všem mužům v zahraničí v tomto věku vrátit se domů.

Čteš občas denní tisk?


 #126494 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
20.11.23 09:27:20 | #126815 (1)

To, že nevíš, nic nemění na tom, že tam pracovali i čínští dělníci :-)))) V 4R má česká firma i ukrajinské dělníky. Původně navíc se uvažovalo, že ten most postaví Číňani .-))))

Tak ta čísla najdi a předlož, ať vidíme, jaká čísla a z jakých zdrojů a čeho se týkala. Ty nerozumíš tomu, co ti píšu celou dobu, nebo co? Nebudeme si hrát u rusofilního šášuly na pravdu jen proto, že to tvrdí on. Rusofilové lžou jak na běžícím pásu a tebe se to týká měrou vrchovatou, to lhaní a vymýšlení bejkáren, viz tvoje pohádky o pozvání UA do NATO NATOem :-))))))))))))))

Pokud víš. Takže možná víš hovno, co přesně to nařízení obsahovalo, viť? .-)))))))))))))))
Denní tisk na internetu čtu denně :-))) a stejně tak vím, že v 2022 se domů vraceli ukrjainci pracující u českých stavebních firem, ale po pár měsících už ne všichni, ale dost, bylo zpět a oficiálně :-)))))))))))))
vnímáš někdy realitu nebo ses utopil v ruský propagandě? .-)))))))))))))


 #126763