Rozcestník >> Politika >> Diskuze k aktuálním zprávám

Informace

Název: Diskuze k aktuálním zprávám
Kategorie: Politika
Založil: Potua
Správci: Potua , Honza-Vichr
Založeno: 31.03.2020 21:23
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 5744309x
Příspěvků:
150994

Předmět diskuze: Diskuze k aktuálním zprávám - Vlastní názor na aktuální téma, možno i s vložením odkazu na související článek.Samozřejmě bez osobních útoků,vulgarit a komolení jmen i nicků.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #145902

Zobrazit vše


| Předmět: Třešnička
20.03.24 12:50:55 | #145902

Dnešní Třešnička™ je tak blbá, že se může stát asi jen v Rusku. Za tip děkujeme Milanu Larsenovi 🙂 Alexej „Fritz“ Milčakov, ruský nácek a válečný zločinec se účastnil jako dobrovolník války na Donbasu již od roku 2014, protože dle svých slov „chtěl zabíjet“. Podle jeho vlastního vyprávění spoluvytvořil neonacistický prapor Rusič v létě 2014 poté, co prošel polovojenským výcvikovým programem řízeným ultranacionalis­tickou Ruskou imperiální legií. Otevřeně se chlubil fotografováním zmrzačených a spálených ukrajinských vojáků, kterým do obličejů nožem vyřezával hákové kříže. Ve volném čase rád pozoval s vlajkou třetí říše. A tento príma klučina nyní podal žalobu na ruské ministerstvo zahraničí. Milčakova totiž pobouřilo, že jeho fotografie byla otištěna v brožuře “Ukrajina – centrum světového nacismu”. Fór je, že jeho fotografie s praporem s hákovým křížem je součástí koláží, které mají dokázat, že jsou Ukrajinci nacisti už bezmála deset let. Každopádně bizarní soudní jednání je naplánováno na 18. dubna. Bude brožura o skutečných ruských nacistech skutečně vytištěna v Rusku a financovaná vládou? To se dozvíme po reklamě.

Jo a Putin vyhrál volby. K jeho čistému vítězství mu podle propagandistické agentury TASS poblahopřáli představitelé svobodného světa, jmenovitě Bělorusové, Severní Korejci, Venezuelané, Myanmarská junta, Hondurasané, Tádžikistánci a západní Taiwanci. My ne.


2  

| Předmět: RE: Třešnička
21.03.24 08:01:38 | #145966 (1)

I ve tvém případě platí , že bys měl uvádět zdroj a zcela by postačil odkaz.


 #145902