Rozcestník >> Politika >> Diskuze k aktuálním zprávám

Informace

Název: Diskuze k aktuálním zprávám
Kategorie: Politika
Založil: Potua
Správci: Potua , Honza-Vichr
Založeno: 31.03.2020 21:23
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 5352360x
Příspěvků:
148478

Předmět diskuze: Diskuze k aktuálním zprávám - Vlastní názor na aktuální téma, možno i s vložením odkazu na související článek.Samozřejmě bez osobních útoků,vulgarit a komolení jmen i nicků.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #17312

Zobrazit vše


| Předmět: ANO
06.04.21 15:53:33 | #17312

Ano , dřív mráz přicházel z Kremlu , nyní rovnou z Hradu

Máme rádi svého prezidenta a rádi ho jistě mají i senátoři. Je to přece ústřední symbol češství. Proto se obávají o jeho zdraví, o jeho příčetnost. Senátor Pavel Fischer říká: "Miloš Zeman svými výroky, kdy s takovou rychlostí a oblibou papouškuje něco, co se hodí do příruček dezinformátorům, škodí Česku. A tady je potřeba vážně nastolit otázku, jestli je dnes ještě schopen vykonávat svoji funkci." Jedná se tedy o to, je-li Miloš Zeman (Jiří Ovčáček promine) nepříčetný. Protože kdyby byl nepříčetný a zároveň naším symbolem, pak i my, Češi, bychom byli nepříčetní.
Senátoři nechtějí své insiderské informace zatím zveřejnit, ale náš prezident prý trpí utkvělou představou, že je velvyslancem Moskvy v Praze, což by ještě nebylo tak zlé, on si však zároveň myslí, že je i velvyslancem Pekingu, že (podobně jako ministr Havlíček) zvládá tři funkce najednou. Rusko už podle zdrojů ze Severní Koreje kvůli tomu poslalo Číně nótu, v níž mimo jiné stojí: "Jen-šu není velvyslanec Číny v Praze, svého Krtka si vzít nenecháme." (Jen-šu, Krteček, je krycí jméno čínské vojenské rozvědky pro M. Zemana )
Moskva jde ale dál. Podle informací z okolí Černínského paláce už ruský velvyslanec v Praze Saša řečený Zmije pohrozil české vládě, že pokud bude Zeman prohlášen nepříčetným, Moskva ho stáhne do sklepa Lubjanky na konzultace, ihned vyhostí našeho velvyslance a personál své ambasády v Praze zvýší o sto kusů. Ve hře je i zvací dopis.
Na Hradě je z toho poprask. Ani ne tak proto, že Miloš říká Vráťovi Jirko, Martinovi Svatý otče a manželce údajně vyprávěl: "Zdál se mi strašnej Kim Ir-sen, že v mý pracovně sedí Kalousek a něco podepisuje vé er." Na to jsou zvyklí. Spíš se tam děsí vidiny konce hradní jízdy ve prospěch národa. (J. O. zatím odmítá kandidovat na prezidenta.)
Hrad má samozřejmě už delší dobu informace nejen o duševním stavu hlavy státu, ale díky přátelům z náměstí Borise Němcova (pardon, z Korunovační ulice) i o sílících obavách senátorů, co všechno by mohl nepříčetný prezident napáchat a zda vůbec Hrad řídí on, nebo "oni", tedy jeho suita.
Proto Zemana naočkovali vakcínou Pfizer. Úvaha jasná: nenechal si píchnout Viktora Sputnika, takže NENÍ BLÁZEN. Pravdou je, že to nejvíc urazilo nikoli Putina, ale Si Ťin-pchinga, který zareagoval příkazem, aby do Číny směli jen lidé očkovaní čínskou vakcínou (jak informovaly New York Times). Když to řekli hlavě státu, rozplakala se a žadonila: "Jen-šu chce za pandou, Jen-šu chce za pandou!" Uklidnila ji až vodka s dvojitou porcí švej-ču-žou...


1 2  

| Předmět: RE: ANO
06.04.21 17:23:17 | #17316 (1)

Koukám,že se do ironie pustil už i M.Fendrych.


 #17312 

| Předmět: RE: ANO
07.04.21 12:49:51 | #17363 (1)

Proti Vystrčilovi ze Senátu je pan prezident zářící hvězda. A to mu zazlívám, že se podílel na přípravě zákonů privatizace- rozkrádání majetku státu.


 #17312 

| Předmět: RE: RE: ANO
07.04.21 13:07:11 | #17378 (2)

V čem to záření spočívá? *4652*


 #17363