Rozcestník >> Politika >> Diskuze k aktuálním zprávám

Informace

Název: Diskuze k aktuálním zprávám
Kategorie: Politika
Založil: Potua
Správci: Potua , Honza-Vichr
Založeno: 31.03.2020 21:23
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 5348905x
Příspěvků:
148471

Předmět diskuze: Diskuze k aktuálním zprávám - Vlastní názor na aktuální téma, možno i s vložením odkazu na související článek.Samozřejmě bez osobních útoků,vulgarit a komolení jmen i nicků.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #3796

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE:
05.07.20 20:11:08 | #3796
Reakce na příspěvek #3783

Nejak nemohu dat dohromady souvislosti. Nejak to pro me jasny neni. Rusko a Putin, vselijake skupiny, Jelcin (?!?!), okopavani kotniku a Havel. Ufff.
Rusko a Putin - mame prehlednout, ze nastolil diktatoriat proptoze je to pro Putina dobry? Jestli ty by jsi s tim nebyla spokojena, tak sance je dobra, ze rusky lid asi taky neni cimz dikuze o Putinovi a jeho podrizenych by mel skoncit pro nepresnost teze.

Co se tyce NATO, tak se zeptej Ukrajincu, Estoncu, Litevcu a Latvivcu jestli ma NATO mit zakladny okolo Ruska a nebo radsi ne.


 #3783 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
06.07.20 09:11:30 | #3809 (1)

Máš pravdu,neumíš si dát dohromady souvislosti.Rusko je kolos,se všemi zhruba načrtnutými skutečnostmi,které musí řídit "osvícený" autokrat,nikoliv politik typu Jelcina.(Který byl pochopitelně oblíbený Západem a spřízněnými tuzemskými oligarchy.)
Kdyby dal Západ na tehdejší Havlovu prosbu,nemuseli bychom být jednou nohou v dalším kole studené války,která neprospívá téměř nikomu! (Snad kromě zbrojařů).Nejméně ovšem právě zemím s Ruskem sousedícím.Ačkoliv naznačovat ruský zálusk na jakoukoliv zemi NATO,je holý nesmysl. *833*



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
09.07.20 23:17:03 | #4000 (2)

Urcite jde jen o nedorozumeni, Polozil jsem jen otazku jestli ty zeme chteji NATO v okoli. Psal jsem:
Co se tyce NATO, tak se zeptej Ukrajincu, Estoncu, Litevcu a Latvivcu jestli ma NATO mit zakladny okolo Ruska a nebo radsi ne.

S Putinem se neznam a tak nemohu napsat ma-li ci nema zalusk. Ale vim, ze pobalt'ane se boji, ze by na ne mohl vlitnout. Je tam hodne etnickych Rusu a on tam muze jit pod zaminkou jako na Ukrajine - branit Rusy. Jelikoz pobaltane cleny NATO jsou a NATO je zatim jeste pohromade, tak maji dobrou sanci, ze se to jen tak hned nestane. Zato Ukrajina v NATO neni (i kdyz by chtela) a proto uz ztratili Krym a na vychode Ukrajiny se jim tam cpe Putin. Tedy zalusk/nezalusk, pobaltani jsou radi, ze jsou v NATO a Ukrajinci jsou jen radi, ze NATO je na dostrel.

Ale to se muze zmenit protoze radoby dictator Trump je do Putina zamilovanej a nebo se ho boji. Pomaha mu rozestvat a rozstepit NATO a tim Evropu. Pak si Putin bude moct opet slepit jeho risi a vliv po Evrope - jeden stat po druhem.


 #3809