Rozcestník >> Politika >> Diskuze k aktuálním zprávám

Informace

Název: Diskuze k aktuálním zprávám
Kategorie: Politika
Založil: Potua
Správci: Potua , Honza-Vichr
Založeno: 31.03.2020 21:23
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 5205949x
Příspěvků:
147775

Předmět diskuze: Diskuze k aktuálním zprávám - Vlastní názor na aktuální téma, možno i s vložením odkazu na související článek.Samozřejmě bez osobních útoků,vulgarit a komolení jmen i nicků.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

| Předmět: Třešnička
před 3 hodinami | #152043

Dnešní Třešnička™ bude hladová po informacích. Začneme poděkováním Wikipedii, za to, co nám dala. Neomezený přístup ke kvalitním informacím, kdekoliv, kam vám dosáhne internet je bezprecedentní výdobytek západní civilizace, který nemá v historii lidstva obdoby. Jak známo, standardní diktatury nemají informace (natož ty pravdivé) příliš v lásce a proto Rusko přišlo se svojí vlastní verzí této internetové encyklopedie, která je tvořena Kremlem prověřenými odborníky na pravdu s láskou a péčí, abyste nemuseli být obtěžováni nepříjemnými fakty. “Ruviki” vznikla sprostou krádeží asi 2 milionů článků z ruskojazyčné Wiki, ale s bonusem. Citlivá témata týkající se ruského režimu, války na Ukrajině či samotného Putina neobsahují části textů, které by mohli být považovány za “kontroverzní” (sekce “kritika Putina” obsahující 2500 slov byla zcela vymazána). No a třeba taková vzpoura wagnerovců není vůbec zahrnuta v článku o nich a celá eskapáda z loňského roku je v jiném textu více méně popsána jako “kontrolovaný přechod soukromé ne-státní společnosti do řad jednotek ministerstva obrany”. Obecně je pak fascinující pochod ruských žoldáků na Moskvu, který otřásl pozicí Putina jako neomezeného vládce vší Rusi, sveden na jediného muže – Jevgenije Prigožina, jehož vyšetřování nicméně bylo odloženo, protože “účast Prigožina na vzpouře byla ukončena a změnily se okolnosti”. Krásný newspeak k vraždě politického oponenta, viďte?

A že Ukrajinci používají pro monitorování námořních sil Ruské federace umělou inteligenci, jsme pro připomenutí již hovořili. Nicméně novinkou je, že dle těchto ukrajinských AI systémů, nejsou na Krymu, v Azovském a Černém moři aktivní žádné ruské válečné lodě. PPP!

Zdroj: https://valka.online



| Předmět: RE: Třešnička
před 3 hodinami | #152044 (1)

Však oni ti místní demokrati v ruském hávu ukážou, zač je toho loket a tyhle "lži" uvedou na pravou míru *27179*


 #152043 

| Předmět: RE: RE: Třešnička
před 3 hodinami | #152045 (2)

Už se svolávají po mailech a vzkaznících *2457*


 #152044