Rozcestník >> Politika >> Jak se žilo za socialismu, a jak se žije dnes

Informace

Název: Jak se žilo za socialismu, a jak se žije dnes
Kategorie: Politika
Založil: Jessie
Správci: Jessie
Založeno: 25.04.2020 15:59
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 2269902x
Příspěvků:
42288

Toto téma sledují (11):


Předmět diskuze: Jak se žilo za socialismu, a jak se žije dnes - Vzpomínky dobré i špatné na konkrétní věci minulého režimu. Ty osobní nás pamětníků, nebo přímé vyprávění rodičů a prarodičů. A také o tom, jak žijeme dnes. Pište příspevky k tématu fóra, nikoho nenapadejte a neurážejte. Nezatahujte sem problémy z jiných fór a nezmiňujte lidi, kteří se zdejší diskuze neúčastní.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #12677

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: Je opravdu k pobavení...
26.03.21 22:14:15 | #12677
Reakce na příspěvek #12639

*33767* komiku... Vy jste prostě hned jak otevřete oko zalepené spánkem, nadrženej nejapně reagovat na každý příspěvek, ve kterém se nenadává na komunismus a komunisty... vzbouří se Vám po ránu jen emoce... pak máte z toho křečové žíly na hlavě... no považte jasnosto, není to zbytečné a pro vás osobně škodlivé...??? *3419* Zkuste si v klidu... bez těch nadržených emocí přečíst ještě jednou můj příspěvek, na který jste reagoval... a pak mi napište reakci, oproštěnou Vaší nenávisti ke všemu dobrému, co bylo před srandapučem v 89-tém... jen proto, že jste asi neměl možnost osobně se na tem podílet...!!! Nečtete pořádně příspěvky, pak si vymýšlíte a domýšlíte kdejaké zhovadilosti, vkládáte ve své hlavě do příspěvků jiných to, co nenapsali... jen proto, že Vy to tam při své nenávisti a zuřivosti prostě vidíte...!!! Klidnou noc Vám přeju... jak se praví, ráno moudřejší večera... tož jsem zvědav... ale až v pondělí... o víkendu mám jinou zábavu... než číst Vaše komické příspěvky...!!! *2614* za pozornost...


2  
 #12639 

| Předmět: RE: RE: RE: Je opravdu k pobavení...
27.03.21 13:15:32 | #12702 (1)

Číst umím, šašku. Vaše úvahy a domněnky jsou směšné, memůžete ani tušit, natož vědět, kdy já mám zalepené oko, co se děje v mé hlavě atd. Podobné výlevy a ubohé smyšlenky si prosím odpustěte, nic takového mi nepodsouvejte do úst a laskavě se zaměřte na sebe, takto se bavte mezi svými, já jsem s vámi husáka nepásl. Nenávidíte a urážíte vše, vašimi slovy posrandapučové, pohrdáte mladými, emigranty, západem, nic vám není dobré, vyjma totalitního oploceného kriminíálu s ruskými dozorci a frontou na vložky. Nemůžu za to, že mě život v zoologické zahradě nevyhovoval. A jelikož většina spoluobčanů tento typ socialismu zpátky nechce, tak asi nejsem sám.
Děkuji za pozornost.


 #12677