Až tak velké kapesné nemám...-)))
Ja taky nato nemam. Vzlaste kdy ty ceny porovnam s obyc veprovim a
hovezim.
Na vikend bude delat sekanou ale musim jit o to namlit rucbim zdedenym
mlejkem.
To je lacine zradlo ale z dobreho masa sekana svickova je docela pochutka.
Uz jsem to dloho nemely. Minuli viken jse ujizdeli na Mexicko-Americkem
jidle.
Predtim domaci Cina ale pripadal me to na jakysi divny gulash. Vyborny ale ne
ani blisko necemu podbne Cine. Posledni rok jsme o dost vic varilly doma. Ale
vypada ze stim je ted zase na cas konec.
A jeste porad mame nejake rybicky a krevety v marazaku.
Grill jsem uz trochu se zlepsenym pocasim ale rozjel. I kdyz jse obevil ze
Zebirka v pomalu varicim elekt. hrnc v BBQ souce neni sparny. Takova zmena od
grillovani.