Rozcestník >> Politika >> Jak se žilo za socialismu, a jak se žije dnes

Informace

Název: Jak se žilo za socialismu, a jak se žije dnes
Kategorie: Politika
Založil: Jessie
Správci: Jessie
Založeno: 25.04.2020 15:59
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 2238111x
Příspěvků:
42288

Toto téma sledují (11):


Předmět diskuze: Jak se žilo za socialismu, a jak se žije dnes - Vzpomínky dobré i špatné na konkrétní věci minulého režimu. Ty osobní nás pamětníků, nebo přímé vyprávění rodičů a prarodičů. A také o tom, jak žijeme dnes. Pište příspevky k tématu fóra, nikoho nenapadejte a neurážejte. Nezatahujte sem problémy z jiných fór a nezmiňujte lidi, kteří se zdejší diskuze neúčastní.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #19347

Zobrazit vše


| Předmět: pro zdejší odborníky
29.05.21 14:05:14 | #19347

Pohovor s uchazečem Janem Novákem.

Dobrý den, pane Nováku. Vítám vás na dnešním přijímacím pohovoru. Dáte si kávu ?
Ano.
Vidím, že jste vystudoval s červeným diplomem. To je skvělé. Doufám, že posílíte náš kolektiv. Tak pane Jane - mohu vám tak říkat ?
Jistě.
My hledáme pracovníka na pozici konstruktéra trakčních motorů. Je to skvělá kreativní práce, čeká vás vynikající kolektiv a rovněž i skvělé ohodnocení. Jistě jste s problematikou trakčních motorů ze školy obeznámen, že ?
Ale, ale..... Já jsem vystudoval POLITOLOGII - říká sebevědomě Jan.
A trakční motory jste tam neměli, pane Jane ?
To tedy ne. Ale mohu vám vysvětlit a rozebrat důvody jasného vítězství Joe Bidena při volbách prezidenta. Také si můžeme vysvětlit spravedlivý zásah USA do vývoje v Korei, Vietnamu, Sýrii, Afganistánu, Libyi, Iráku, Dominikánské republice a na středním východě obecně. A to prosím, velmi fundovaně.
Ale pane Jane, my potřebujeme nutně pohnout s těmi trakčními motory. Situace na středním východě je nám, tak říkajíc u prdele. Promiňte mi ten výraz. Jsem poněkud nervózní - už jsme tu měli u pohovoru 5 studentů politologie a 4 studenty humanitárních věd. Žádný z nich o trakčních motorech nevěděl zhola nic.
Já už jsem s nervama taky u konce - povídá Jan. Všude po mně chtějí samé blbosti - např. vyprojektovat odsávání svařovací haly, návrh elektrifikace sídliště, rekonstrukci mostového jeřábu expedičního centra, dokonce nějaký návrh lopatek turbíny jaderného generátoru.
Ale Jane, tyto firmy produkují hodnoty. Bezduché tlachání o senilním Joe Bidenovi nám všem penízky nepřinese.
Ale co já tedy budu dělat ? ptá se plačtivým hlasem Jan
Víte co? Zajděte si za Šimonem Pánkem z Člověka v tísni a ten vás na 100 % přijme. Je to neziskovka, netvoří žádný zisk, parazitují na státě a na nás všech, ale docela dobře platí. Mají dost peněz z Norských fondů a od Sorose. Přeji vám hodně štěstí a sbohem.

Pan Jan spěšně dopíjí kávu a odchází a personalista si povzdechne.

Kurva, další politolog. Kde se tito kreténi furt berou ?


5  

| Předmět: RE: pro zdejší odborníky
29.05.21 14:22:09 | #19349 (1)

Tenhle politolog má správnou ideologickou orientaci, ten to někam dotáhne.


2 2  
 #19347 

| Předmět: RE: pro zdejší odborníky
29.05.21 16:11:36 | #19354 (1)

*5266* Sice nevím,proč byl politolog Jan Novák ne tento pohovor vůbec zván,ale každopádně to vtipně i přesně cílí na nesmyslnost současného školství,kdy VŠ chrlí naprosto nepotřebné absolventy.Jakoby šlo jen o titul a nikoliv potřebné znalosti a dovednosti.


1  
 #19347 

| Předmět: RE: pro zdejší odborníky
29.05.21 18:36:16 | #19359 (1)

O tom jsem psala několikrát.-) Když jsi blbý ale dostatečně uvědomělý, tak jdeš studovat filozofii, gender, sociologii a podobné. Že jsi na trhu práce nepoužitelný a skončíš za pokladnou v supermarketu, to v té době neřešíš. A takoví odborníci jsou návštěvníky pochybných zájmových kroužků jako třeba Milionový chlívek. S nedoučeným ministrantem M. Minářem jsou si rovni.-))


1 2  
 #19347 

| Předmět: RE: RE: pro zdejší odborníky
29.05.21 19:53:02 | #19379 (2)

Když to neřeší mladý člověk,měli by to řešit jeho rodiče.Smysluplné uplatnění po konci studia je přeci podstatou.


1 1  
 #19359