V USA mají ID. Obdoba našeho OP.-)
A já se ptám: byl burčák chutnější za bývalého socialismu nebo za dnešního socalismu?
Ani nemluv...-) Nabrat z kádě šufánkem a přes jemný ceďáček do džbánku.
:-)) Mám k tomu rád uzené copánky....ale to je individuééélní záležitost))
On existuje i červený? No to musí být lahůdka, představuju si ho tak akorát sladký a hrozně dobrý.
Luxusní. Nechává se kvasit v kádích na stopkách. Hrozny se pomelou a zacukrují zhruba 25 stupňů sladkosti. Čím víc mají přírodního cukru, tím míň doslazuješ a je lahodnější.-)))
Prý je tam asi 180 litrů. Teď se sbíral MT a postupně další odrůdy. Takže bude tak do půl října -)
Víš, že jsem to ještě nepila? To, co se občas prodává, mi přijde v tech ušmudlanych pet lahvích takove nevábné. Čerstvý bych ochutnala, to jo, ale k tomu se nedostanu.
Hlavně se to nedá poslat... A vůbec takový " burčák" nekupuj !!! Kdyby ses někdy dostala do vinařské oblasti, tak jedině ve sklípku
Vim, posílat se to nedá, ani moc převážet.
Do sklípku bych ráda, ale jak se znám, nepřežila bych to. Bylo by mi tam
moc krasne, a nefungovaly by mi brzdy .