Rozcestník >> Politika >> Jak se žilo za socialismu, a jak se žije dnes

Informace

Název: Jak se žilo za socialismu, a jak se žije dnes
Kategorie: Politika
Založil: Jessie
Správci: Jessie
Založeno: 25.04.2020 15:59
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 2347570x
Příspěvků:
42291

Toto téma sledují (11):


Předmět diskuze: Jak se žilo za socialismu, a jak se žije dnes - Vzpomínky dobré i špatné na konkrétní věci minulého režimu. Ty osobní nás pamětníků, nebo přímé vyprávění rodičů a prarodičů. A také o tom, jak žijeme dnes. Pište příspevky k tématu fóra, nikoho nenapadejte a neurážejte. Nezatahujte sem problémy z jiných fór a nezmiňujte lidi, kteří se zdejší diskuze neúčastní.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #36012

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
05.10.21 18:57:26 | #36012
Reakce na příspěvek #36008

Já jsem jen tady, a občas jdu potěšit svého milovaného Vasulina. Dneska by si to zasloužil, poradil mi včera úžasný recept Jambalayu. Uvařila jsem si to, je to úžasné.


 #36008 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
05.10.21 19:00:28 | #36015 (1)

Co to je????? Prosím recept.-)


 #36012 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
05.10.21 19:13:12 | #36020 (2)

Je jich na internetu cela řada, vyber si podle chuti a toho, co doma máš. Já jsem si to trochu upravila podle sebe. Cibulka zpěnit, na ni proplachnuta ryze. Pak kolečka pálivé klobásy, na kostičky od vcerejska pecenou kotletu, rajče, paprika, česnek, zalít vývarem a strčit do trouby. Neco jako rizoto, takove divoké, pálivé, normálně jsem přežraná *17904* .


1  
 #36015 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
05.10.21 19:22:04 | #36021 (3)

Co dům dal a pečená rýže mně chutná nejvíc. Ale nevím, jestli to můžou jíst i rudé komunistky. Zeptala bych se Uljanova ale mám tam zamčené dveře. Takže se spokojím s borščem.-) Ale opravdu kvalitní boršč je práce na celé dopoledne.


 #36020 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
05.10.21 19:25:06 | #36022 (4)

Ten taky miluju. Ale bez řepy, naučila mě ho ta moje ruska přítelkyně, kdyz u nas byli.


 #36021 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
05.10.21 19:26:16 | #36023 (5)

Mně ta řepa v tom evokuje krev, to nemůžu jist.


1  
 #36022 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
05.10.21 19:33:47 | #36025 (6)

Vepřové, hovězí a jehněčí + spousta serepatiček. Dělala jsem ho jednou podle videa na YT nějakého ruského kuchaře. Ale každý ho dělá malinko jinak. Když už je to tak časově náročné, tak velký hrnec a nic neošidit.-) To není slaneček z Altaje. *14568*


 #36023 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
05.10.21 19:38:33 | #36026 (7)

Tak tenkrat maso pry jake zrovna je, oni si nemohli moc vybírat. Dělám z vepřového, je to nejrychlejší. A mám to za chvíli *17904* .


 #36025