Já jsem jen tady, a občas jdu potěšit svého milovaného Vasulina. Dneska by si to zasloužil, poradil mi včera úžasný recept Jambalayu. Uvařila jsem si to, je to úžasné.
Já jsem jen tady, a občas jdu potěšit svého milovaného Vasulina. Dneska by si to zasloužil, poradil mi včera úžasný recept Jambalayu. Uvařila jsem si to, je to úžasné.
Je jich na internetu cela řada, vyber si podle chuti a toho, co doma máš. Já jsem si to trochu upravila podle sebe. Cibulka zpěnit, na ni proplachnuta ryze. Pak kolečka pálivé klobásy, na kostičky od vcerejska pecenou kotletu, rajče, paprika, česnek, zalít vývarem a strčit do trouby. Neco jako rizoto, takove divoké, pálivé, normálně jsem přežraná .
Co dům dal a pečená rýže mně chutná nejvíc. Ale nevím, jestli to můžou jíst i rudé komunistky. Zeptala bych se Uljanova ale mám tam zamčené dveře. Takže se spokojím s borščem.-) Ale opravdu kvalitní boršč je práce na celé dopoledne.
Ten taky miluju. Ale bez řepy, naučila mě ho ta moje ruska přítelkyně, kdyz u nas byli.
Vepřové, hovězí a jehněčí + spousta serepatiček. Dělala jsem ho jednou podle videa na YT nějakého ruského kuchaře. Ale každý ho dělá malinko jinak. Když už je to tak časově náročné, tak velký hrnec a nic neošidit.-) To není slaneček z Altaje.
Tak tenkrat maso pry jake zrovna je, oni si nemohli moc vybírat. Dělám z vepřového, je to nejrychlejší. A mám to za chvíli .