Nooo domácí medovinka by nebya špatná..
Než je hotová, tak to trvá tak kolem jednoho roku. Velice pomalu kvasí a několikrát se musí stáčet než je průzračná,
Fakt jo to je tak pracné...my kupujeme medovinu na hranicích ještě máme od lonska asi 3 láhve
A to se musí ještě ten roztok na začátku musí uvést do varu aby se vysrážely bílkoviny v medu obsažené.
to je nejakej bavorskej zvyk, davat si vlajky na vanocni stul
a ja se neptal jestli ta zenska ve zlutym svetru existuje
ja se ptal kdo to je
To není Bavorský zvyk tak se to dělá v Praze nebo v Žatci ,že se dává na vánoční stůl česká a švédská vlajka...nechápu co je to za zvyk...no jo to my děvčata z hor nevíme.... Je to snad kuchařka se píše, že se s ním radí co se bude vařit ošetřovatelka to údajně není...myslím,že je tak tajemná,že to novináři nevyštourali ještě ale 100% to není milenka