Rozcestník >> Politika >> Jak se žilo za socialismu, a jak se žije dnes

Informace

Název: Jak se žilo za socialismu, a jak se žije dnes
Kategorie: Politika
Založil: Jessie
Správci: Jessie
Založeno: 25.04.2020 15:59
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 2338622x
Příspěvků:
42291

Toto téma sledují (11):


Předmět diskuze: Jak se žilo za socialismu, a jak se žije dnes - Vzpomínky dobré i špatné na konkrétní věci minulého režimu. Ty osobní nás pamětníků, nebo přímé vyprávění rodičů a prarodičů. A také o tom, jak žijeme dnes. Pište příspevky k tématu fóra, nikoho nenapadejte a neurážejte. Nezatahujte sem problémy z jiných fór a nezmiňujte lidi, kteří se zdejší diskuze neúčastní.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #4132

Zobrazit vše


| Předmět: Německo dnes
30.08.20 12:13:15 | #4132

David Icke - projev na Trafalgar Square, Londýn.
'' Je mi potěšením vidět ostrov zdravého rozumu v tomto šíleném světě! Dnes se shromažďujeme kvůli nebezpečné a smrtelné nemoci, která se rozšířila v naší zemi i po celém světě. Nemoc není Covid-19. Je to fašismus. Fašismus, který hledá výmluvu v vymyšlené pandemii Covid-19., kterou musím pochválit za to, jak dobře je připraven na každou situaci: nesmíte se přiblížit k jinému člověku méně než metr a půl, abyste se chránili. Takže virus má metr a měří vzdálenosti. Nesmíte potkat nikoho mimo váš domov déle než 15 minut, takže virus má hodinky a může měřit čas. Hadříky jsou povinné, ale až od konce příštího týdne, takže virus má také kalendář, který je kontrolován. Ten virus je tak geniální, že nakazí pouze účastníky protestů, ale jen ty, které vláda nepodporuje!
Proč takový nesmysl? Proč každý, kdo má alespoň unci zdravého rozumu, vidí, že je to nesmysl? Protože je to všechno vymyšlené! Proč to tak je? Proč to dělají? Mohu vám odpovědět sérií následujících otázek. Jak jsem mohl předpovědět aktuální události před desítkami let? Jak je mohl Aldous Huxley předpovědět v 30. letech? Jak mohl George Orwell předpovědět totéž v 40. letech? Je to jednoduché.
Současná situace není náhoda a nic se neděje jen tak. Jsme svědky realizace dlouhodobého plánu a pokud nyní neuděláme nic, je více než jisté, že vše skončí globálním zotročením lidské rasy, nejen technologií. Nacházíme se ve zvláštním historickém momentu, jsme na křižovatce. Pokud dovolíme hrstce manipulátorů ovládat naše životy, nebude mít tento příběh šťastný konec. Ale pokud si vzpomeneme, pokud si vzpomeneme, kdo tu má skutečnou moc, může tato bláznivá sezóna velmi rychle skončit. Máme skutečnou sílu! Nechtějí, abychom odhalili největší podvod, který na nás hrají: že nějaká autorita má moc.
Úřady nemají žádnou skutečnou moc! Jediná síla, kterou mají po celém světě, je ta, kterou jim dáváme sami. Tento svět ovládá hrstka lidí a to jen díky opakování scénáře nátlaku a dělení v rámci pyramidové struktury. Nucení a podmanění v každé úrovni pyramidy, směrem dolů, k nám, k lidem. A pokud se podstoupím na předposlední úroveň nad námi, což jsou naše vlády nebo policie, tak propojíme kruh mezi tou hrstkou manipulátorů někde nahoře a celou populací. Toto spojení vznikne začarovaný kruh, kdy malá hrstka manipulátorů tam nahoře ovládne miliardy lidí. Jak se dostaneme z tohoto začarovaného kruhu? Přestaňme to vzdávat! Lidstvo povstaňte! Lev už nespí!
Zůstaneme zavřené doma? Ne! Ne! Ne! Ne! Ne! Ne! Budeme nosit hadřík? Ne! Ne! Ne! Ne! Ne! Ne! Budeme psychicky deptovaní? Ne! Ne! Ne! Ne! Ne! Ne! Je čas se poučit z historie. A celá historie lidské rasy je založena na tom, že hrstka ovládá většinu a že většina je podmaněná. To by stačilo! Svoboda! Svoboda! Svoboda!
Nedovolíme nic menšího než svobodu! A policajtům, kteří na nás dohlížejí, chci říct: Máte také děti! Taky máte vnoučata! Tihle budou muset žít ve fašismu, který zde podporujete. ! můj bože! Pojďte se k nám přidat! Přestaňte sloužit psychopatům! Jsou nás miliardy a ta hrstka manipulátorů by se vešla do jednoho pokoje. Tak si dokážu představit, jak se z této situace dostaneme. Lidé celého světa! NEVZDÁVEJME SE! '' ''''''''



| Předmět: RE: Německo dnes
30.08.20 12:23:45 | #4133 (1)

Tento pán-D.Icke - je jedním z nejviditelněj­ších,nejotevře­nějších a nejkontroverzněj­ších mluvčích a spisovatelů o Illuminátech a agendě Nového Světového Řádu.Této charakteristice přesně odpovídá i uvedený text.



| Předmět: RE: Německo dnes
30.08.20 12:47:52 | #4135 (1)

v hodně věcech má pravdu



| Předmět: RE: Německo dnes
30.08.20 13:57:24 | #4138 (1)

V první chvíli jsem myslela, že je to ten projev mladého Kennedyho v Berlíně. Je to podobné.
Víte, ono je snadné naskočit na tuhle líbivou vlnu, masy to oslovuje. Jenže je zapotřebí si klást otázku, odkud to přichází. Koho chtějí odstranit a proč, a co bude potom s Evropou. Abychom se nedivili. Je to nebezpečné. Tohle stojí za přečtení:
https://pochybovac.wordpress.com/2020/08/29/andelo-odejdi/


 #4132 

| Předmět: RE: RE: Německo dnes
30.08.20 16:12:42 | #4141 (2)

Spojení protiepidemických opatření s fašismem? A covid coby uměle připravený a konečně realizovaný plán na likvidaci lidstva? No a nakonec plamenná výzva k občanské neposlušnosti! *29713*



| Předmět: RE: RE: RE: Německo dnes
30.08.20 18:47:07 | #4148 (3)

To píšeš o tom Pochybovači? Ten nic takového neříká... Naopak.


 #4141 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: Německo dnes
31.08.20 08:37:02 | #4151 (4)

Samozřejmě o Davidovi I. Tvůj odkaz už je o něčem jiném- v podstatě tepe sluníčkáře. *29716*