Rozcestník >> Politika >> Jak se žilo za socialismu, a jak se žije dnes

Informace

Název: Jak se žilo za socialismu, a jak se žije dnes
Kategorie: Politika
Založil: Jessie
Správci: Jessie
Založeno: 25.04.2020 15:59
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 2225086x
Příspěvků:
42288

Toto téma sledují (11):


Předmět diskuze: Jak se žilo za socialismu, a jak se žije dnes - Vzpomínky dobré i špatné na konkrétní věci minulého režimu. Ty osobní nás pamětníků, nebo přímé vyprávění rodičů a prarodičů. A také o tom, jak žijeme dnes. Pište příspevky k tématu fóra, nikoho nenapadejte a neurážejte. Nezatahujte sem problémy z jiných fór a nezmiňujte lidi, kteří se zdejší diskuze neúčastní.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #44257

Zobrazit vše


| Předmět:
07.02.23 08:53:12 | #44257

Turecký ministr vnitra Suleyman Soylu odvysílal 3. února 2023 v turecké televizi dosud nejvýbušnější útok proti USA v historii Turecka, když obvinil [1] americké velvyslance v Turecku, kteří v posledních letech zastupovali v zemi americké zájmy, že pravidelně plánovali a stále plánují provedení státního převratu v Turecku proti Erdoganovi, a že do těchto příprav zatahují i velvyslance zemí Evropské unie, aby v tom americká ambasáda nebyla sama. Soylu barvitě vylíčil, jak americký velvyslanec si svolává velvyslance zemí EU v Turecku a společně se domlouvají na tom, jak rozdmýchat v Turecku občanské nepokoje, jak ovlivnit volby, jak přivodit povstání v ulicích a jak přivodit státní převrat a svrhnout prezidenta Erdogana, který začal tureckou zahraniční politiku přibližovat k Ruské federaci a současně vzdalovat od USA a od Evropské unie.

..a za 3 dny ničivé zemětřesení v Turecku...wau­u..hned mě to napadlo taky..kdyby to šlo, dal bych sem druhý, neznámý velký rozhovor Gotta v Lidovkách, kde už v roce 2002 hovoří o tom, že velmoce vlastní klimatické zbraně schopné vyvolat dokonce i podmořské zemětřesení a následnou vlnu tsunami a odhaloval to tam především proto, že na dovolané nedávno uniknul jen zázrakem smrti té největší tsunami v tichomoří poté, co ho někdo ukecal, aby poprvé v životě neslavil Vánoce doma, ale v exotice… jenomže ten článek jsem odeslal někomu na zveřejnění, přefocení na internet a od té doby jsem ho neviděl…škoda…mlu­vil tam i o chystaném zotročení lidstva očipováním…už tehdy…Gott totiž zřejmě jako VK nahlížel do Akáši /”Projektoru”/, jelikož v jedné knize z devadesátek popisuje, že má už mnoho let budhistického mistra a při pravidelné meditaci opouští svoje tělo…Gott byl prostě netušeně opravdu Nomen Omen…..a napadá mě teď, že tyto zbraně, přístroje, zneužité Teslovy objevy a vynálezy samořejmě dokáží i slabší odvar: měnit počasí a proto je možná celá ta propaganda o klimatické změně jen výmysl mající za účel zamaskovat masívní užití těchto doslova pekelných zařízení..??..plus samozřejmě v kombinaci s neustálým chemtrails…..tohle fakt připomíná Verneova Robura dobyvatele a apokalyptický Čapkův Krakatit, řízlej s Válkou s mloky a RUR….

Takže co? kdybychom si zvolili Bureše namísto Pávka a chtěli bychom tak mír, tak by nám teď z Fašingtonu taky poslali co? Bylo by to zemětřesení, povodeň a nebo třeba další tornádo?? Mám takovýho tucha, že obě ty obrovské povodně, jedna na Moravě a druhá v Čechách před 20 lety, že ani to nebyla žádná náhoda, ale utajené vydírání české vlády, trest ze nějkou neposlušnost americké bestii..před tou jednou tuším že Špidla prosadil nákup Grippenů namísto F-16….a pak to přišlo…oblačný výr, který se nehnul z místa a lilo jako za Noeho…



| Předmět: RE:
07.02.23 13:13:14 | #44258 (1)

Geozbraně DEW.


 #44257