Rozcestník >> Politika >> Kdo bude dalším prezidentem?

Informace

Název: Kdo bude dalším prezidentem?
Kategorie: Politika
Založil: Jessie
Správci: Jessie , Lidkagerhard
Založeno: 17.02.2020 13:40
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 435169x
Příspěvků:
6950

Toto téma sledují (9):


Předmět diskuze: Kdo bude dalším prezidentem? - Co si myslíte o nově zvoleném prezidentovi ? Vyjadřujte svůj názor pokud možno s rozmyslem,nepřekračujte mez.Mějte na zřeteli,že jsou tady lidé i s jinými názory.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #6567

Zobrazit vše


| Předmět:
06.02.23 15:03:02 | #6567

A dnes Rusové vidí Němce, jak podporují ukrajinské Banderovce znovu do války proti Rusku. A znovu kolektivní Západ chystá tažení na Rusko v kolektivu vazalů, znovu se formují vojska, potichu, stejně tak potichu se chystají mobilizace, potichu či méně potichu se o tom mluví. Když politici nevolají po míru, ale volají do války, o válce již mají dopředu rozhodnuto. A lid, ten si zvolil za prezidenta generála, který je má do té války vést. Tak jest dáno a lidem není pomoci. Dostanou to, co požadují. Více než chtěli.



| Předmět: RE:
07.02.23 10:04:32 | #6573 (1)

Na Rusko ale přece nikdo netáhne, a naposledy na něj táhl Hitler. A dokonce nikdo na něj netáhne ani na Ukrajině, tam se jen materiálně pomáhá Ukrajincům. A na Rusko netáhnou ani ti Ukrajinci, i když by si to rusák zasloužil, bojují s ním jen na svém území. Představ si, že by za Druhé světové SSSR ani ostatní spojenci neútočili na Německo a jen by bojovali s jeho armádou mimo jeho hranice, zatímco němčour by nerušeně bombardoval jejich města a infrastrukturu. Takovéhle ohledy má dneska svět k rusákovi, jen proto, že je to všehoschopné hovado s jadernými zbraněmi. A ty tu kvičíš, že svět táhne na Rusko. Fakt si to v té hlavě srovnej!


1  
 #6567