Rozcestník >> Politika >> Krakistán

Informace

Název: Krakistán
Kategorie: Politika
Založil: Shadow_of_Krak
Správci: Shadow_of_Krak
Založeno: 10.08.2023 15:25
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 1038842x
Příspěvků:
35273

Toto téma sledují (9):


Předmět diskuze: Krakistán - Jen pro lidi, kteří nemají potřebu si stěžovat a kteří se neposerou z občasného vulgárního slůvka, pokud, sdělí to veřejně a pokusíme se to vyřešit dohodou. Zde se tvrzení dokládají.

Varování

V této diskuzi se objevují odkazy a příspěvky obsahující vulgarismy.
Berte na vědomí, že jejich přítomnost ovlivňuje kvalitu komunikace a neodpovídá standardům slušného vyjadřování.

Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #13197

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE:
07.12.24 15:09:42 | #13197
Reakce na příspěvek #13180

To musí být hnus ten palmový tuk,jenže tady ti přizdisráči nekupují podle kvality ale podle ceny.Nu což ..dobré prase všechno spase.. *34258* *27179*


 #13180 

| Předmět: RE: RE: RE:
07.12.24 15:57:03 | #13205 (1)

tak ono o cenu jde. ale tohle je jen mezi mnou a krekem. a myslim, že i o spoustě dalších lidí. já taky dřív nevěděl, že máslo nemusí být máslo. no a protože krek je extrablb, tak věřim, že to sem dal z nevědomosti. oni i ty irský pomazánky jsou z oleje a másla obsahujou jen trochu. jako každý pomazánky všude. u másla to někdy ani neni uvedený na obalu viditelně těch 82 procent a to, že to je živočišnej tuk, už vůbec ne. a lidi štítky(složení), často nečtou.......no a to je právě to, proč si dělám z kreka srandu. protože je korunovanej a nechce to přiznat, že si myslel, že to je máslo


1 1  
 #13197 

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
07.12.24 16:02:29 | #13208 (2)

Ona když začla Rama a Flora a různé tady to svinstvo no hnůj,normální člověk by si to nenamazal na chleba.


 #13205 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
07.12.24 18:40:05 | #13219 (3)

To taky není určený k mazání na chleba. Ani Hera.


1  
 #13208 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
07.12.24 19:46:10 | #13224 (4)

právě, že je. a to je přesně ono. sice je to napsaný, že je na pečení, ale máslo není? a má to napsáno kde?ale nechám toho.........­.............­..........to je jedna z věcí, i já mám rodiče. starý. a protože se o ně starám, často se u nich stavuju a zrovna tím že jsou svátky, tak když jsem byl naposledy u mámy v kuchyni, dělala cosi podle receptu. v receptu bylo hera(recept od sousedky)....tak říkám. tam se dává máslo. né tam se dává hera, tak to dělala s herou. no a to je špatně. takže jí nechávám, jako vždycky...........a teď za mě. vždycky máslo a jestli ho někdo používáte i na smažení, tak je dobrý taky sádlo, ale vrátim se k máslu. třeba řízky jako příklad a daj se dělat na všem. já vezmu verzi s máslem, páč je aktuální..... hodim máslo do pánve(nejčastějc už přepuštěný, ale to je jedno. jde o máslo), takže normální máslo. (né krekovo)!!!! a protože se máslo přepaluje už v nižších teplotách, není vůbec nic špatnýho nalejt nato, dotoho úměrně třeba slunečnicovýho oleje, páč ten olej zvýší teplotu přepalování se másla, tudíš nepřehnat to s olejem, kvůli chuti másla, ale nebát se tam nalejt rostlinnýho tuku klidně půl na půl. nó..........ale jó. i to je ok. furt je to na másle. no a dobrý řízky jsou na světě. máslo bude hrát tu chuť.........­.............­.možná je to těžší na pochopení pro krůďu a kreka, ale kucí, nebojte se zeptat *23266*


1  
 #13219 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
07.12.24 19:46:44 | #13225 (5)

tvl. čumim. drogy neberu


 #13224 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
07.12.24 19:56:35 | #13228 (6)

roleto, až si budeš opejkat na másle brambory od oběda, což já miluju, tak to s tím máslem a olejem platí taky, no a nebudeš muset seškrabávat dno hrnce. nezapomeň ale. míchat míchat míchat. jako vajíčka. s nepřipalující se pánvý, asi teflon, to jde dobře, ale já moc dobře tušim, jak to tady stejně jako já jede v kastrólu, páč pro nepřilnavou pánev to má o deset kroků dál a není nato zvyklej......­.............­..já abych se obhájil tak napíšu, že mě se to stává díky tomu, že jsem půl roku tady a pak pendluju jih a z5. a furt dokola. zatím mě ještě do pl nezavřeli, takže moje info beru jako platný


 #13225 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
07.12.24 19:59:00 | #13229 (7)

oprava----- já moc dobře tušim, jak to tady každej, stejně jako já jede v kastrólu


 #13228 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
07.12.24 20:02:05 | #13232 (8)

mně


 #13229 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
07.12.24 20:18:04 | #13233 (5)

Super,půl na půl taky tak smažím řízky a jsou výborné.


 #13224 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
07.12.24 20:42:34 | #13235 (5)

Sakra děcka. Někdo tady umřel, že smažíte řízky? Řízek s herteplovým salátem je laciné jídlo na pohřbech.


 #13224 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
07.12.24 21:08:45 | #13243 (6)

ale dobrý, a přeci kvůli tomu nebudu vyvražďovat okolí .-)))))))))))))


 #13235 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
07.12.24 21:13:04 | #13246 (5)

není žádné krekovo máslo, je jen pidovo ruské máslo za 60 rublů .-)))))))))))))­))))))))))))

vepřoví řízky nebo steaky na másle, copak jsme v mateřské školce? .-)))))))))))))­)))))))))))

jasně, vole, mrdni tam máslo a přelej to roztlinným olejem, dyk to píšu, máslo z a60 rublů a kuchař pida *34258* *34258* *34258* *34258* *47* *47* *47* *47* *4585* *4585* *4585*


 #13224 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
08.12.24 00:30:04 | #13313 (6)

máš jednu perfektní vlastnost. si kretén


 #13246 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
08.12.24 00:35:58 | #13315 (7)

je to možné. ale na tebe ještě dlouho mít nebudu


 #13313 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
08.12.24 00:43:58 | #13316 (8)

jistě. fotíš si rostlinej tuk, protože nevíš, že to není máslo. krekouši. jestli chceš máslo, prohrábni starý píču. omlouvám se. slušnějc to nejde napsat. jde , ale to bys nepochopil, protože seš nadutec....tec *23266* a vůl, jak anděl


 #13315 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
08.12.24 00:50:28 | #13321 (9)

fotil jsme tobě ruský máslo za 60 rublů .-)))))))))))))
nebýt těch tvých sraček, cos tu předtím psal, v životě by mne nenapadlo ti to nafotit, to tvoje máslo za 60 rublů .-)))

fakt, může šsi za to sám, vole :-)))))

a ty bys rád prohraboval nějaký babě cokoli, že? a le zatím si můžeš prohrabovat max svoje slipy, ale že tam máš co prohrabovat .-)))


 #13316 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
08.12.24 00:45:41 | #13317 (6)

takže krekovo


 #13246 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
08.12.24 00:49:00 | #13320 (7)

pidovo ruský za 60 rublů.
a když ho nesežene, udělá si ho na pánvičce, když přelije plátek másla litrem rostlinnýho oleje.
dobtou chuť, magore .-))))))))


 #13317 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
08.12.24 00:46:46 | #13318 (6)

vepřový *27482*


 #13246 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
08.12.24 00:48:15 | #13319 (7)

musí být měkký, vole.


 #13318 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
08.12.24 00:53:24 | #13323 (8)
*23266* *27482* *27482*

 #13319 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
08.12.24 00:54:00 | #13324 (9)

smažený vepřoví řízek?


 #13323 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
08.12.24 01:12:55 | #13327 (10)

teď jen čekám, jak to vysvětlíš? a protože si krek, vidim to na procenta přesně poměr člověka na jedno auto u nás a v rusku. ano, za babiše se u nás procento schopnejch lidí automaticky podle milionchvilkařů snižovalo. teď se naopak lidi mají líp a v důsledku toho se zavřelo x továren, polovina podniků krachuje, lidi nemaj co do huby i přesto, že nejsme ve válce. průměrnej plat se zvýšil i když celkově snížil a lidi chudnou, ale čtyřkolka fachá na 100procent...­.............­.........soudru­hu kreku. seš dobrej...... nechceš zabukovat místo v blázinci vedle fialovskýho? ten tam de za rok. nevadili byste si *23266* *27482* *27482* *27482*


2  
 #13324 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
08.12.24 00:52:07 | #13322 (6)

osle. vídeňskej telecí řízek bych nedělal jinak, než na másle, ale to už si zase moc fandim a to je přesně to, co nesnášim. nerad se zviditelnuju a vychloubám...­.............­..to není moje parketa. na sociálních stránkách....­.............­.to je opravdu lepší bejt zavřenej


 #13246 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
08.12.24 01:08:52 | #13325 (7)

pido, ty jsi prostě debil .-)))))))))))))­))))))))))))))))))
to už jsi sem jednou dával přímo videorecept, a já ti potvrdil, že na TELECÍ řízek ještě budiž :-)))))))))))))­)))))))))))))

jenže celá naše disputace začala vepřovým řízkem, kdy jsem já za sebe prohlásil, že na sádle.

proč se nedokážeš ovládat apustit tématu, kde už ze sebe jen děláš stále většího a většího vola??? :-)))))

jak jsme ti psal : klidně si přelej pláreček másla litrm rostlinnýho oleje, udělej si z toho to ruský máslo za 60, a usmaž si na tom svoje vlastní volský koule.

ale proboha, pusť už se .-)))))))))))))­))))))))))))))))))))) *34258* *34258* *47* *47* *23266* *23266* *33069* *33069* *4585* *4585* *4585*


 #13322 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
08.12.24 01:10:27 | #13326 (7)

A už tě teď nechám, potřebuješ se v klidu vzpamatovat, jinak to s tebou jebne proti vodopádu a já tě na svědomí mít nechci :-)))


 #13322