právě, že je. a to je přesně ono. sice je to napsaný, že je na
pečení, ale máslo není? a má to napsáno kde?ale nechám
toho................................to je jedna z věcí, i já mám
rodiče. starý. a protože se o ně starám, často se u nich stavuju a zrovna
tím že jsou svátky, tak když jsem byl naposledy u mámy v kuchyni, dělala
cosi podle receptu. v receptu bylo hera(recept od sousedky)....tak říkám. tam
se dává máslo. né tam se dává hera, tak to dělala s herou. no a to je
špatně. takže jí nechávám, jako vždycky...........a teď za mě. vždycky
máslo a jestli ho někdo používáte i na smažení, tak je dobrý taky
sádlo, ale vrátim se k máslu. třeba řízky jako příklad a daj se dělat
na všem. já vezmu verzi s máslem, páč je aktuální..... hodim máslo do
pánve(nejčastějc už přepuštěný, ale to je jedno. jde o máslo), takže
normální máslo. (né krekovo)!!!! a protože se máslo přepaluje už v
nižších teplotách, není vůbec nic špatnýho nalejt nato, dotoho úměrně
třeba slunečnicovýho oleje, páč ten olej zvýší teplotu přepalování se
másla, tudíš nepřehnat to s olejem, kvůli chuti másla, ale nebát se tam
nalejt rostlinnýho tuku klidně půl na půl. nó..........ale jó. i to je ok.
furt je to na másle. no a dobrý řízky jsou na světě. máslo bude hrát tu
chuť.......................možná je to těžší na pochopení pro
krůďu a kreka, ale kucí, nebojte se zeptat 