Jenže dneska ta cena za půlky je taková, že vyjde nastejno si koupit hotový maso v marketu, kde se dá občas sehnat kýta za 80 kč/kg. Je to navíc bez práce s bouráním. To není jak před 15-20 lety, kdy jsme brali půlky od řezníka-důchodce za 28-30 kč/kg, kdy cena masa byla v marketech a řeznictvích prakticky stejná jako dneska. Nikdy jsem nechápal, jak se mu to mohlo vyplatit. Koupil 4-5 selat a doma je vykrmil. A to se ještě chlubil, že je krmí po staru, hezky poctivě šrotem a bramborama především + zbytky odkudsi z kuchyně. Žádný chemický moučky a podobný srágory. Však taky to maso bylo přímo luxusní.
Předmět diskuze:
Jen pro lidi, kteří nemají potřebu si stěžovat a kteří se neposerou z občasného vulgárního slůvka, pokud, sdělí to veřejně a pokusíme se to vyřešit dohodou. Zde se tvrzení dokládají.
Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které mohou obsahovat vulgarismy.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení