Rozcestník >> Politika >> Krakistán

Informace

Název: Krakistán
Kategorie: Politika
Založil: Shadow_of_Krak
Správci: Shadow_of_Krak
Založeno: 10.08.2023 15:25
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 122740x
Příspěvků:
4099

Toto téma sledují (3):


Předmět diskuze: Krakistán - Jen pro lidi, kteří nemají potřebu si stěžovat a kteří se neposerou z občasného vulgárního slůvka, pokud, sdělí to veřejně a pokusíme se to vyřešit dohodou. Zde se tvrzení dokládají.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #2905

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
04.10.24 07:43:34 | #2905
Reakce na příspěvek #2904

Možná to někdy zkusím. Tu soljanku jsme měli v restauraci na dovolené v NDR. :)


 #2904 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
04.10.24 07:50:31 | #2906 (1)

Na YT si najdi videa třeba ukrajinských kuchařů. Všude se dělá boršč malinko jinak, tak se musíš vybrat co by ti chutnalo. Když udělám jednou za rok boršč, tak chutná všem. Ale opravdu ho nesmíš ošidit.


 #2905 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
04.10.24 08:51:38 | #2908 (2)

Ten mě naučil Ukrajinec před lety. Žádný všechno nakrájet a šup s tím do hrnce, jak ho dělá 99% Čechů.
Boršč je složitější na přípravu a nejdůležitější je správná úprava červené řepy na pánvi, aby dala boršči správnou červenou barvu a chuť. A v žádným případě nedávat smetanu!!! Ta do hrnce s borščem nepatří!!! Smetana a majonéza se dávají na stůl /my doma teda ani jedno/ a kdo chce, ten si dá na talíř.
Boršč z Čechů, co ho vaří a to i vč. vyhlášených restaurací, umí sotva 1 % lidí.
Apropó...ten můj chutnal v jedny firmě všem Ukrajincům a nešlo jim do hlavy, že neukrajinec může uvařit boršč, jakej dokáže málokdo na Ukrajině.
Boršč je jedno z nejsložitějších jídel. Svíčková nezabere tolik času a není tak náročná na vychucení.


 #2906