Buřtguláš to samý: Všechno nakrájet a frc to na osmaženou cibulku,
zalít vodou a vařit. Tak to dělá opět většina lidí. No...spíš
čuňat.
"Buřtguláš nežeru, nechutná mi to"! Pravil kolega. I dostal u nás
buřtguláš. Přidal si. Zakončil slovy: Tohle není buřtguláš, ten není
tak dobrej. No...byl to buřtguláš. Holt ale poctivej staročeskej
buřtguláš, ne novodobá blemta dnešních moderních maminek a kvokvo. Taky
ho umí málokdo.
Je jasný, že když maminy, manželky, přítelkyně, kuchtíci v
restauracích, atd, něco neumí, dotyčný to nemá rád. Není divu, když
neochutnal ten pokrm v kvalitě, jakou má mít.
Hlavně nic neodlehčovat, to je základ poctivýho jídla.
Předmět diskuze:
Jen pro lidi, kteří nemají potřebu si stěžovat a kteří se neposerou z občasného vulgárního slůvka, pokud, sdělí to veřejně a pokusíme se to vyřešit dohodou. Zde se tvrzení dokládají.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení