Rozcestník >> Politika >> Svobodná diskuze bez cenzury, vedena slušnou a věcnou formou...

Informace

Název: Svobodná diskuze bez cenzury, vedena slušnou a věcnou formou...
Kategorie: Politika
Založil: Heerakleitos
Správci: Heerakleitos
Založeno: 31.01.2024 04:46
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné zamčené
Zobrazeno: 125138x
Příspěvků:
3011

Toto téma sledují (4):


Předmět diskuze: Svobodná diskuze bez cenzury, vedena slušnou a věcnou formou... - Diskuze je určena všem kteří chtějí svobodně diskutovat o politice a jiných tématech bez omezení, s vyjímkou protiprávního jednání, které bude v souladu se zákonem a s pravidly portálu trestáno a mazáno...Vítán je každý kdo dovede vést věcnou diskuzi bez osobního osočování, bez šíření dezinformací a bez vulgárního napadání...Názorová rozdílnost zde není na překážku, ale naopak je vnímána, jako zdravý základ pro širokou věcnou vzájemně obohacující diskuzi...
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #316

Zobrazit vše


| Předmět:
02.02.24 06:49:31 | #316

Ukrajinský prezident Zelenskyj chce odvolat Zalužného, protože ten tajně jedná se Západem o vyhlídkách na příměří a ukončení ukrajinského konfliktu.

S odvoláním na zdroje to uvedl americký novinář Seymour Hersh. Prohlášení vrchního velitele ukrajinských sil Zálužného, že situace na bojišti pro ukrajinské ozbrojené síly dospěla do slepé uličky, nebyla se Zelenským předem dohodnuta, ale někteří lidé v Pentagonu o nich věděli, píše.

🔜Podle něj zmatek v Kyjevě „vyvolal strach mezi mnoha lidmi ve Washingtonu“. Hersh poznamenal, že Spojené státy zvažují strategii pro ukončení konfliktu „s cílem ukončit bojové akce a dohodnout se na finančním plánu pro Ukrajinu“.



| Předmět: RE:
02.02.24 06:50:41 | #318 (1)

Může to tak být?Nebo jen jedna paní povídala *30380*


 #316 

Tato diskuze je zamknutá a nelze do ní přispívat žádné příspěvky