Rozcestník >> Politika >> Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů

Informace

Název: Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů
Kategorie: Politika
Založil: Selen
Správci: Selen
Založeno: 22.03.2021 15:27
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 873439x
Příspěvků:
22725

Toto téma sledují (2):


Předmět diskuze: Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů - Na tomto fóru spolu diskutují vlastenci a eurofašisté o různých pohledech na politickou situaci v naší zemi i ve světě. S respektováním jiného názoru a bez cenzury. (Stav fóra: Počet smazaných příspěvků od vzniku fóra dodnes: 0)
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #10397

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: Další dáreček
29.09.21 02:44:49 | #10397
Reakce na příspěvek #10396

Klidně,ale až po tobš,ty kreténe uejtej. Vylízanec který o tomhle ví absolutní hovno. O ekologii a ochraně klimatu se mluvilo dávno před tímhle retardem. Tahleta nastrčená figura je tak pro debily tvýho ražení. Současnej svět západu je v mnoha věcech ujedej a ty jsi toho důkazem. Tak at jde ta tvoje píča retardovaná a jde na Čínu nebo USA. Jenže to ne,sere se do EU který jako jediný něco dělá. Pokrytecký kecy,žvásty a sračky mimo mísu,tak jako ty. Když už tomu nerozumíš,apon drž hubu,ty kreténe.


 #10396 

| Předmět: RE: RE: RE: Další dáreček
29.09.21 02:54:27 | #10398 (1)

Ty jsi vlastně taková jistá obdoba té Gréty. To pak chápu že je to tvůj idol. Ale tady není kongres pod dohledem globalistů,kde jste vy magoři jako v bavlnce a můžete se prezentovat jako absolutní všechno. Tady je tvrdá realita. O daným tématu víš absolutní hovno. Drž se těch svých jeblých Evropských hodnot a rusofobie,ty magore ujetej.


1  
 #10397 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: Další dáreček
29.09.21 03:28:24 | #10400 (2)

Je nějaký téma,závažný téma. Ale pokud se dají do čela řešení tohoto tématu klauni a strašáci,tak celý téma pak pro veřejnost se zdiskredituje. A to je právě ted a proto klaun Gréta které nikdo nikde neoponuje a má všechny dveře u liberálů otevřený. Já to vidím kolem sebe že lidi kteří ještě před časem byli pro ochranu přírody,ted o tom nechtějí ani slyšet. Ještě tak rok,dva a tihle postižení klauni typu Gréty udělají z ochrany přírody sprostý slovo.


 #10398 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: Další dáreček
29.09.21 03:47:04 | #10406 (3)

Jsi pošahanej?...Má Číně a Rusku vlézt Gréta do zadele jako ty a vykládat jim o negativech ekologické politiky na jejich ekonomiku postavenou na těžbě uhlí a ropy?...Vždyť právě proto tvůj Zeman a Klaus celou tu snahu západní Evropy přejít na ekologičtější způsoby života a výroby tolik nenávidí a strefují se spolu s tebou právě do Gréty, která se stala této snahy o změnu jakýmsi symbolem...Buďto jsi to celé nepochopil a nebo jsi prolhaný pokrytecký gauner stejně jako výše zmínění gauneři, které nezajímá nic jiného než peníze a rabování nerostného bohatství za cenu likvidace přírody a životního prostředí...Gréta je jen jakousi reklamní holkou z plakátu, která má za cíl tento palčivý problém lidstva zpopularizovat a já jsem jí i všem, kterým jde skutečně o záchranu planety za to vděčný...Ty si adoruj dál své těžaře uhlí, spalovače ropy a mrtvol... *4151*


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Další dáreček
29.09.21 03:56:57 | #10407 (4)

Už tě to zase bere? *30244*


 #10406 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Další dáreček
29.09.21 05:20:48 | #10408 (4)

Ty jseš úplněj debil,fetuješ u toho nebo už jseš tak jebnutej ? Píšu a ještě jednou pro extra debila jako ty,píšu proč ta Greta se pokrytecky trefuje jenom do EU která aspon něco dělá,proč nejebe taky USA a Čínu. Psal jsem to asi 3x. A ty,ty magore ujetej z toho uděláš pravej opak,ty to úplně obrátíš. Že chci aby tahkle vylízaná pipina lezla Rusku a Číně do pozadí. Takže bud neumíš číst a nebo a to spíš to máš v makovici úplně zpřeházený. EU něco aspon dělá,ale pro takové jako Greta je to málo,takže zatímco ostatní,hlavně USA a Čína pošlou Grétu do hajzlu,Evropu to ekonomicky tak oslabí že jí Čína a USA hospodářsky pak zničí. Už ted se říká že ten zelený Green budo skoro neproviditelný,ale Gréta chce daleko víc,ale jen po EU - USA nebo Čína by jí poslali do prdele. Takže jebe jen EU i proto že EU šéfujou hovada tvýho ražení. Čteš to,debile,pořád stíháš ?? Výledek bude hospodářský kolaps EU. Zatímco USA a Čína posílí. To byl ostatně záměr globalistů a proto mají tohodle strašáka Grétu,za vydatného potlesku debilů vylízenejch jako jsi ty. Ty v sobě přímo krystalicky absorbuješ veškerý negativa,včetně infantilního debilitismu,špat­ných přístupů a snad ve všem. Být pro naší zemi a občany 50 věcí dobrých a 50 špatných tak ty si vždy zákonitě vybereš těch 50 špatných. Nestačí že jseš ubožáckej zrádce,ty jseš do toho ještě autistickej debilní pošuk.


 #10406