Rozcestník >> Politika >> Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů

Informace

Název: Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů
Kategorie: Politika
Založil: Selen
Správci: Selen
Založeno: 22.03.2021 15:27
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 873849x
Příspěvků:
22725

Toto téma sledují (2):


Předmět diskuze: Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů - Na tomto fóru spolu diskutují vlastenci a eurofašisté o různých pohledech na politickou situaci v naší zemi i ve světě. S respektováním jiného názoru a bez cenzury. (Stav fóra: Počet smazaných příspěvků od vzniku fóra dodnes: 0)
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #14107

Zobrazit vše


| Předmět: M8 pravdu Eurosvazák svazák a nebo…
06.03.22 07:11:09 | #14107

Jeff Currie - jeden z nejsledovanějších analytiků na světě a hlavní komoditní stratég přední banky Goldman Sachs dnes řekl toto, "Dělám tuhle práci už 30 let a nikdy jsem neviděl trh takový, jaký je teď. Jedná se o krizi "molekul"(pozn krize nejzákladnějších komodit).Došlo nám všechno. Ať už tomu říkáte jakkoli - ropa, plyn, uhlí,měď, hliník, prostě cokoli. Všechno nám došlo!" Chápete? Západ už nemá nic. Pouze katastrofální dluhy a nadcházející hyperinflace. A Rusko má téměř vše. Navíc může své relativně malé dluhy splácet ze své levé zadní kapsy, a to i zlatem. K tomu Západ potřebuje dobýt Rusko. A za tímto účelem Západ přetvořil Ukrajinu do dnešní podoby. Rusko se však na současné události během dvou desetiletí Putinovy perestrojky dokonale připravilo. Finančně, ekonomicky a vojensky. Závěr: má-li civilizace přežít, Západ se bude muset smířit s porážkou a následně podstoupit několikadekádový pokles životní úrovně, aby mohl splatit gigantické dluhy, které nashromáždili "jeho" parazitem dosazení politici.


1  

| Předmět: RE: M8 pravdu Eurosvazák svazák a nebo…
06.03.22 07:17:07 | #14108 (1)

Takže asi takhle - zdaleka není všechno jak nám tady snaří se líčit debilní svazák kterej ještě nic ani nevytvořil a jenom lže a lže. Můžeme věřit svazáku a nebo panici a nebo přednímu analytikovi a bankéři. Ten johnův neoliberální západ už nemá nic,jen ted přijde hyperilnflace. Jo vlastnš má,ideologický přesvědčení sráčů jako Heraklit nebo John,který ale nidky,nikdy za tu svojí věc bojovat nepůjdou,ale po druhých by to chtěli. Naserte si. MĚ JE RUS VOLNEJ A SVOJE NÁZORY SI CPĚTE NĚKOMU JINÝMU.


1  
 #14107 

| Předmět: RE: RE: M8 pravdu Eurosvazák svazák a…
06.03.22 07:26:43 | #14109 (2)

A ty vaše prokázaný tvrzení jak je Okamura napojenej na Rusko nejsou nic jinýho než dehonestující smyšlený blafy z dílny dvou,tří placených pisálků kteří přijdou z nějakým tvrzením a mohou kohokoliv účelově očernit. To nejsou důkazy,to je účleové tvrzení několika presstitutů z neoliberálních plátků bez hmatatelných důkazů. Takhle vy neoliberálové postupuje a myslíte si že všichni lidi jsou debilové. Což je vaše slabina,neuvě­řitelně lidi podcenujete,důkaz je pro vás tvrzení vámi podplacenýho presstituta,kterýho nazvete "investigativním žurnalistou",ale v reálu dostane notičky od šefíka z readakce co napsat a proti komu. A toho šéfíka zase úkolujety vy. Takhle funguje vaše žurnalistika,vaše právo a vaše informace.


1  
 #14108 

| Předmět: RE: M8 pravdu Eurosvazák svazák a nebo…
06.03.22 12:24:32 | #14116 (1)

Aha, takže rusko má nerostná bohatství tím píádem je potřeba zcela přehlížet jeho zločiny a lézt mu jako ty totálně do prdele? To se tu snažíš tímhle totál offtopic blábiolem říct demente?
Pokud věříš že rusko má vše a my nic oikofobe, proč už tam dávno nebydlíš?


1