Rozcestník >> Politika >> Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů

Informace

Název: Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů
Kategorie: Politika
Založil: Selen
Správci: Selen
Založeno: 22.03.2021 15:27
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 890538x
Příspěvků:
22725

Toto téma sledují (2):


Předmět diskuze: Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů - Na tomto fóru spolu diskutují vlastenci a eurofašisté o různých pohledech na politickou situaci v naší zemi i ve světě. S respektováním jiného názoru a bez cenzury. (Stav fóra: Počet smazaných příspěvků od vzniku fóra dodnes: 0)
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #19305

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE:
28.10.22 23:35:57 | #19305
Reakce na příspěvek #19304

To máš z neseriozních zdrojů. V podstatě z těch samých zdrojů, které si z vás udělali onehda vakcinační maratonce na jedno zatroubení z hlásné trouby. :-D



| Předmět: RE: RE: RE:
28.10.22 23:44:27 | #19306 (1)

????
Možná ti unikla prostata :
decamaron nebo jak TVRDIL, že běžná media si toho putlerovo blábolení vůbec nevšimla, že o tom nikde ani písmeno :

"Exkluzivní překlad projevu Vladimira Putina na Valdajském fóru, kde předestřel vizi nového světového řádu založeného na multipolaritě a vzájemném respektu a přátelství mezi všemi národy! Česká a slovenská média nepřinesla o hlavních myšlenkách projevu ani slovo, pouze plivání na Putina, protože se to nehodí do krámu elitám Kolektivního Západu! "

Takže přinesla a decameron lže.

Jinak ty zdroje jsou protiaerosračkometu serioznost sama od A do Zet. A vše, co napsala, se hned, dřív nebo později potvrdilo jako pravda, aerosračkometu snad jen spojky a předložky.
co se vkacinace týče, normální člověk ví, jak funguje a k čemu je vakcina :-)))))

že to vám pometlo volný s čákovou rozmlouvalo s tím, že do tebe bil gates vpraví čip a pak tě bude přes síť G5 ovládat - to si z vás udělali krytou bžundu, a vy jste jim to sežrali bez kousání a zapíjení :-))
kolik a čeho se už potvrdilo z těch vašic konspiračních sraček??? ale prosím předložit s důkazy (tedy nikoli jen tvrzeními pomateného volného nebo baudyše a podobných duševníc retardantů, kteří vám, tomu svému hejnu ještě větších retardů, velí :-)))))))))))))))


 #19305