Rozcestník >> Politika >> Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů

Informace

Název: Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů
Kategorie: Politika
Založil: Selen
Správci: Selen
Založeno: 22.03.2021 15:27
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 903275x
Příspěvků:
22725

Toto téma sledují (2):


Předmět diskuze: Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů - Na tomto fóru spolu diskutují vlastenci a eurofašisté o různých pohledech na politickou situaci v naší zemi i ve světě. S respektováním jiného názoru a bez cenzury. (Stav fóra: Počet smazaných příspěvků od vzniku fóra dodnes: 0)
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #21782

Zobrazit vše


| Předmět:
25.06.23 18:36:57 | #21782

Velmi mne pobavila poznámka poznámka demagoga Atnagona o tom, kdo si co dobrého vzal z pravice a levice, tudíš si to ujasníme.

Zatímco já a většina dalších voličů v ČR si z pravice vzala tu ekonomickou část, tj volný trh, prosperitu, globalismus, EU, a důraz na odměnování schopností a znalostí.

Naopak ty a voliči SPD a KSČ jsou pravicoví jen v té ultrakonzervativní části, tj v nenávisti k jinakosti k rasovým, náboženským,se­xuálním menšinám a slepou podporou nacionalismu až nacismu.

Zatímco já a většina dalších voličů v ČR si z levice vzala tu liberální složku, tj tolerance a snaha o rovnoprávnost všech druhů menšin, důraz na svobodu jednitlivce proti tupé stádovitosti nacionálního bludu.

Naopak ty a voliči SPD a KSČ si z levice vzali tu ekonomickou část, proto pořád brečíte že prej nám nic napatří, že vše ovlivnují bohatí, zlaté lžičky v puse a kritika volného trhu, globalismu a podpora chudých, viz komunismus.

To nejhorší z obou směrů sis vybral zcela zjevně ty , a právě proto žádné volby snad nikdy nevyhraješ demente


1  

| Předmět: RE:
25.06.23 21:29:57 | #21787 (1)

Já spíš tady vidím denodenně fňukát jen Tebe. Mně jako řadovému čtenáři dáváš Tvoji frustraci systematicky najevo. To že jsi submisivní ve vztahu ke globalistickým elitám, které se potřebují věčně krýt poukázováním na zločiny Putina jen dáváš najevo, aby Tě každý rozumný obcházel obloukem jako hovno. To že všechny které nazýváš extremisty nejsou ochotni se jím podřízovat jako ty pliváním po nich nevyřešíš.
Jinák o rasismu SPD já vůbec nic nevím. A neslyšel jsem nic o tom, že by SPD chodilo na třešně vám, gayům, lesbám, pedofilům a jiným prosazujícím jakožto posvátnou lidskou idividualitu rozmary všeho druhu.


1  
 #21782