Rozcestník >> Politika >> Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů

Informace

Název: Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů
Kategorie: Politika
Založil: Selen
Správci: Selen
Založeno: 22.03.2021 15:27
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 872112x
Příspěvků:
22725

Toto téma sledují (2):


Předmět diskuze: Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů - Na tomto fóru spolu diskutují vlastenci a eurofašisté o různých pohledech na politickou situaci v naší zemi i ve světě. S respektováním jiného názoru a bez cenzury. (Stav fóra: Počet smazaných příspěvků od vzniku fóra dodnes: 0)
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #3495

Zobrazit vše


| Předmět:
07.05.21 17:45:37 | #3495

Byly časy, kdy – když chtěl někdo vyvolat konflikt – dal si aspoň tu práci, aby navlékl své vojáky do nepřátelských uniforem. Pak byly časy, kdy se falšovaly nahrávky. Ale dnes už jim nestojíme ani za to. Přitom současné technologie umožňují neuvěřitelné věci. Internet je plný falešných nahrávek, kdy slavné herečky nebo manželky politiků hrají v pornoscénách. Je to vyrobeno tak dokonale, že nepostřehnete rozdíl. A naší Bezpečnostní informační službě nestojíme ani za to, aby vyrobila falešný kamerový záznam. Dokonce se ani nenamáhají vymyslet historku, kde si jednotlivé body nebudou navzájem odporovat. To je urážlivé.

Jak říká Petr Pavel, prostě musíme věřit. Někdo kdysi upozornil, že právě tahle šílená hloupost hraje významnou roli ve formování nejvyšší společenské vrstvy. Věřit něčemu celkem inteligentnímu, to není žádná zásluha. Ale okázale věřit tak strašné pitomosti, jakou nám předkládá Bezpečnostní informační služba, to je už výrazem skutečné servility. Šplhouni demonstrují poslušnost. Pokud zítra z Bezpečnostní informační služby nadiktují do Respektu, že ruští agenti přijeli na jednorožci, nikdo s tím nebude mít problém. To nemíním jako nadsázku. Konformita dosáhla nepředstavitelné úrovně.

(PhDr. Petr Hampl, Ph.D.)


1  

| Předmět: RE:
07.05.21 17:51:06 | #3496 (1)

Správně - je jen jedna verze a basta . *34710*


1  
 #3495 

| Předmět: RE:
07.05.21 17:55:02 | #3497 (1)

Ještě od téhož:

Je dobrý nápad vypovědět smlouvu o spolupráci a přátelství právě s Ruskou federací po všem, co se stalo?

Nikdy a za žádných okolností není dobrým nápadem vypovědět smlouvu o přátelství. S nikým. Jenže co můžete čekat od vlády, kde je ministrem zahraničí fanatik s vypnutým mozkem? Ten člověk by měl být někde na uzavřeném oddělení, kde by si mohl celé dny rozdupávat modely Kremlu. Pustit ho do vlády byla katastrofa. A opozice se už ani nenamáhá zastírat, že hájí zájmy zahraničních skupin. Buďme rádi, že s Ruskem nesousedíme. Tihle šílenci by byli schopní nastartovat oba Pandury a zaútočit.