Rozcestník >> Politika >> Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů

Informace

Název: Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů
Kategorie: Politika
Založil: Selen
Správci: Selen
Založeno: 22.03.2021 15:27
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 872187x
Příspěvků:
22725

Toto téma sledují (2):


Předmět diskuze: Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů - Na tomto fóru spolu diskutují vlastenci a eurofašisté o různých pohledech na politickou situaci v naší zemi i ve světě. S respektováním jiného názoru a bez cenzury. (Stav fóra: Počet smazaných příspěvků od vzniku fóra dodnes: 0)
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #3500

Zobrazit vše


| Předmět: Natálie Vachatová
07.05.21 20:47:03 | #3500

I tohle je krásná ženská - jak má bejt ;-)

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Seznamy-nepratel-a-penize-pro-Evropske-hodnoty-Kandidatka-Trikolory-natvrdo-o-mizejici-svobode-663232

Když mluvíme o Pirátech, vedla se nedávno debata i o jejich vztahu k soukromému vlastnictví. Zejména kolem debaty, zda chtějí či nechtějí zavádět jednoprocentní daň z každé vlastněné nemovitosti a zda chtějí tento výnos použít k financování „nepodmíněného přijmu“ pro každého. Byla byste schopna dát za pravdu Václavu Klausovi, že Piráti jsou „větší zlo než vyčpělí komunisté“?

Tak posuďte sami – nepodmíněný příjem, dehumanizace bydlení, boj s hate-speech a dezinformacemi, pojem nedůvěryhodná osoba a zvyšování daní je to, co už nyní od Pirátů zaznělo. I kdyby vymysleli tisíce jiných názvů pro to, co se chystají skutečně prosazovat, stále to bude jen nový název pro vyvlastnění, další zdanění, nálepkování, dehonestaci, perzekuci a navrch ještě cenzuru. Neváhají zaútočit na naši přirozenou podstatu a hodnoty, na nichž naše společnost stojí, a marketingově to zabalit do líbivých hesel.

V Parlamentu musí být dostatečně silná konzervativní síla jako protiváha k Pirátům, která by dokázala jejich snahy nejen tlumit, ale i zvrátit. Je tu mnoho témat, která za chvíli nebude mít kdo prosazovat – je třeba dát do pořádku české školství, bude potřeba řešit obrovský dluh, nezaměstnanost, naše zdravotnictví nebylo v dobrém stavu ani před covidem, natož po něm, máme tu množství oblastí, kterým je potřeba se věnovat, a u toho hlídat všechny ty nesmysly řinoucí se na nás z EU jako Green New Deal, Digital services act a všechny ty akční plány, které povedou k omezování svobody a nic dobrého obyčejným lidem nepřinesou. To je potřeba především řešit a je velmi důležité u toho hájit zájmy naší vlastní země. To prounijní strany dělat nebudou.


1  

| Předmět: RE: Natálie Vachatová
07.05.21 23:35:35 | #3516 (1)

*12694*
Pěkná, ale taková normální. Taková je na ulici každá druhá. Nejkrásnější je Selena Gomez.


 #3500