Rozcestník >> Politika >> Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů

Informace

Název: Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů
Kategorie: Politika
Založil: Selen
Správci: Selen
Založeno: 22.03.2021 15:27
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 872635x
Příspěvků:
22725

Toto téma sledují (2):


Předmět diskuze: Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů - Na tomto fóru spolu diskutují vlastenci a eurofašisté o různých pohledech na politickou situaci v naší zemi i ve světě. S respektováním jiného názoru a bez cenzury. (Stav fóra: Počet smazaných příspěvků od vzniku fóra dodnes: 0)
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #3506

Zobrazit vše


| Předmět: RE: Agenti GRU byli na ,,turné" po celé…
07.05.21 22:23:39 | #3506
Reakce na příspěvek #3504

Ty vole,člověk jim to tady 8 krát napíše a znovu další jednostrannej debil a pro EU pompslík s tím zase příjde...takže co že píšeš jako svůj zaručený zdroj ? Cituju "A podle Rádia Svobodná Evropa se i tam pohybovali ruští agenti" A konec,to je podle vás pravda. Pravdu vám formuluje mediální pobočka CIA.


2  
 #3504 

| Předmět: RE: RE: Agenti GRU byli na ,,turné" po…
07.05.21 22:27:54 | #3507 (1)

Naposledy,protože fakt už i poslední debil by to pochopil. CIA ještě v době hlubokého socialismu zřídila pobočky rádia svobodná Evopa,pro každou zemi východního bloku zvlášt. No a když padli ty režimy,tak ty pobočky zůstali,dál pod vedením CIA jako mediální pobočky. Dávat sem jako zdroj svýho posranýho nenávistnýho a hlavně jednostrannýho tvrzení že s tím přišla Svobodná Evopa a tak to je,může jen totální debil kterej neví že to je pobočka CIA. Já už nevím,fanatici,ma­goři,jděte už někam do prdele,už na vás nemám náladu.


2  
 #3506 

| Předmět: RE: RE: RE: Agenti GRU byli na ,,turné"…
07.05.21 22:43:39 | #3511 (2)

Právě že těm Lidovkám to předala Svobodná Evropa a už se ani nezdržují s tím, aby ta kauza vypadala věrohodně. Mají už lidi za totální zmasírované debily. No a někteří nejen že jim to sežerou,ale ještě tyhle vykonstruované lži postují jako důkazy že za tím je Rusko. Sedni si Heraklite na tu svojí debilní prdel,kreténe a zjisti si kdo platí a kdo šéfuje Svobodný Evropě. Tvoje pravdivý zdroje je něco jako kdyby Aeronet předal informace našim médiím že u nás udělali Američani útoky bombama a ostatní média by to od nich převzali. A každej kdo by s tím nesouhlasil by označovali příznivci toho tvzení za vlastizrádce. Co se takhle bavit místo vylhané fikce o tom že u nás umřelo zbytečně tak 15 000 lidí,protože nebyli vakcíny o které EU ukradlo USA ? Ne??? Ne,budeme se bavit o vykonstruované kauze,kde ti mediální pobočka CIA řekne co si máš myslet. Ale těch 15 tisíc lidí co mohli žít ale nebyli vakcíny z důvodu který jsem už napsal,to tě absolutně nezajímá. Proto říkám,jseš mega krypl a tka to je. Protože těch zbytečně mrtvých 15 tisíc lidí je nezvratný fakt,na rozdíl od té tvé vylhané a vymyšlné kauzy kde jsou dva lidi. Jseš krypl. Tady ti to můžu naplno napsat co ty jseš. Krypl a autista.


1  
 #3507 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: Agenti GRU byli na ,…
07.05.21 23:38:36 | #3518 (3)

Ty toho vlastizrádce Gustavo nehraješ, ty jím doopravdy seš...Proto chápu, že pravda je u tebe jen to, co zveřejní ruská agentura Tass, ruská státní televize Russia today, ruské dezinformační veby a z nich čerpající vlastizrádci Okamura, Zeman, V. Klaus komunista Filip atd. Co na to říci, snad jen, že ve třicátých letech bys hltal jen Goebbelsovu propagandu, uznával nacistické Německo jako nejdemokratičtější evropskou zemi a Hitlera bys nazýval jedinou nadějí celé Evropy...S tebou je diskuze marná, co nevypustili do světa ruští propagandisté je prostě lež a to vše jen proto, že západní demokratickou společnost a právní stát, kde lidé mají jen to, co si zaslouží bytostně nenávidíš...


2